Wanneer zwangerschapstest doen?

Wanneer zwangerschapstest doen?  Krijg duidelijkheid.

Wanneer zwangerschapstest doen?  Krijg duidelijkheid.  Je wil weten dat je zwanger bent?   Hoe lang moet je wachten?  Sta jij ook te springen om het te weten te komen?

Met goede testen kan je het al weten van voor je je regels verwacht.  Vaak wordt er pas getest vanaf je overtijd bent.  Nog langer wachten geeft een nog duidelijkere test.

Wanneer zwangerschapstest doen?

Samengevat: je kan gewoon testen wanneer jij wil.  Als de test niet duidelijk is dan kan je later nog een nieuwe test doen en vergelijken.  Bewaar gewoon je vorige test.  Dan kan je vergelijken met de volgende.  Die wordt duidelijker als alles goed is.

Let wel: om te kunnen vergelijken moet je altijd met nuchtere urine testen.  En ook hetzelfde merk test opnieuw nemen.

En dan is de test positief.   Wat doe je dan verder?  Dat kan je lezen bij Positieve zwangerschapstest.  En dan verder?

Als je zwangerschapstest pas positief is dan kan je dit zien op een echo:

Wanneer zwangerschapstest doen?  Dit is een life filmpje van 4 weken zwanger.  Om precies te zijn: 4w6d en dat is al een heel verschil met 4w0d.  Hier zie je vruchtwater, een vruchtje en een vruchtring.  Dat vruchtje is nog een puntje zonder kloppend hartje.

Je kan ook wachten tot je een week overtijd bent om een zwangerschapstest te doen.  Dan krijg je dit resultaat.  Hier zie je foto’s en filmpjes van 5 weken zwanger.  In de filmpjes zie je een kloppend hartje.  Vanaf 5w5d zie je een kloppend hartje.  Op 5 weken zie je een puntje.

Wanneer zwangerschapstest doen?  Je kan ook wachten tot je ruim een week overtijd bent.  Als je op 6 weken je eerste echo krijgt dan zie je het hartje kloppen.  Kijk maar in onderstaande filmpjes hoe dat er uit ziet.  Verder in het filmpje zie je echofoto’s.

Vanaf nu ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in alles wat met zwangerschap te maken heeft.  Voor jou zijn er heel veel echofilmpjes verzameld in YouTube Echobaby Marita.  Die wil je zeker graag bekijken.

 

Meest gelezen berichten

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...

3D echo 16 weken

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak. 3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.  Als je nog geen…

Lees meer...

3D echo 29 weken

3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. 3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. …

Lees meer...

Geslachtsbepaling 13 weken

Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling. Geslachtsbepaling 13 weken.  Vroege geslachtsbepaling.  Dat kan vanaf 13w2d.  Op ongeveer 3 maanden zwangerschap ken…

Lees meer...
Scroll naar boven