4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog bijna volledig op het echoscherm. Hij is nu nog klein en in volle ontwikkeling.  Je ziet al een mooi kindje op echo.

4 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

Zo ziet een life filmpje echo 4 maanden zwanger er uit.  Het eerste dat je ziet is dat het kindje drinkt.  Daarna zie je het hartje kloppen en het bloed dat stroomt in kleur.  Verder volgt gewoon al de rest.  Tijdens de echo wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij het geslacht.  Zoals bij bijna elke jongen is dat hier overduidelijk.

Hier zie je een life filmpje van 4 maanden zwanger.  Dit kindje ligt met de rug tegen de rug van de mama en kijkt omhoog.  Daardoor hebben we hier een mooi profieltje.  Verder wordt alles in beeld gebracht.  Het kindje ligt hier stil.

Kijk zelf maar.  Dit is een 3D-filmpje van 4 maanden.  Kijk zelf maar hoe goed je dat nu al kan zien.

4 maanden beeldmateriaal 2023

Hier zie je 2D echofoto’s van 4 maanden zwanger.  Dat is 17 weken zwanger.  We starten met een filmpje waarin je alles wel ziet.  Je ziet ook vrij veel foto’s van meisjes.

4 maanden beeldmateriaal 2022

Hier zie je 2D echo foto’s van 4 maanden zwanger.  Zowel meisjes als jongens als alle lichaamsdelen zie je wel ergens.

Het volgende filmpje bestaat uit een kort filmpje.  Verder zie je foto’s.  In het filmpje zie je het kindje bewegen.  Je ziet ook het bloed door de navelstreng en het hartje stromen.  In de categorie leuke weetjes kan je zien dat het voetje nu 2,4 cm is.  Het handje is 1,6 cm en het piemeltje is 6 mm.

Dit is een echo 4 maanden zwanger die bestaat uit foto’s.  Op het startscherm zie je voetjes.  Verder zie je mooie foto’s van de rug.  Dan komt er ook nog een foto van het gezicht.  Op het einde zie je foto’s van het geslacht: een meisje.  Kijk zelf maar.

4 maanden beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een 3D-echofoto van 4 maanden:

4 maanden zwanger

4 Maanden zwanger komt overeen met 17 – 18 weken.  Kijk ook eens bij echo 18 weken, 18 weken zwanger en 3D echo 18 weken.

Nog veel meer kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...

3D echo 28 weken

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D . 3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een…

Lees meer...

echo 22 weken

Echo 22 weken. Gewoon even spieken. Altijd leuk. Echo 22 weken. Gewoon even spieken. Altijd leuk.  Je kindje weegt nog…

Lees meer...

Vitaliteitsecho

De vitaliteitsecho De vitaliteitsecho dat is een term die alleen in Nederland gebruikt wordt.  Het Belgische woord is de 8…

Lees meer...
Scroll naar boven