Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil.  Dat kan afhankelijk zijn van wat je graag wil zien.  De allereerste beelden zie je op 1 maand zwanger.

Je kan wachten tot de eerste medische echo.  Je kan ook eerder al een pretecho laten maken.  Bij Echobaby kan je voor een vroege echo en eventueel een inwendige echo terecht.

We zullen het eens overlopen in beeldmateriaal.  Dan kan jij beter kiezen.

Als eerste kijken we naar de momenten van de medische eerste echo zwangerschap.  Alle beelden zijn gemaakt bij Echobaby.

8 weken echo

Termijnecho

Vroeger moest je soms wachten tot de 12 weken echo.

Eerste echo zwanger beeldmateriaal vanaf 4 weken

En dan laten we resultaten vanaf 4 weken zien.  Kijk hier maar op welk moment je je eerste echo wil:

4 weken zwanger

Dit is een heel prille eerste echo zwangerschap.  Het is een life filmpje.  Je ziet alleen een klein rondje vruchtwater.

Hier zie je een overzicht van een prille eerste echo zwangerschap.  Bij eenzelfde zwangere dames maken we drie echo’s.  De eerste echo zwangerschap is gemaakt vanaf de zwangerschapstest positief was.  Dan zien we nog niet veel.  Het is dan 3w4d.  Eén week later maken we de tweede echo.  Dan is het 4w4d.  We zien een rondje vruchtwater met een dooierzakje.  Ruim één week later, op 5w6d, wordt de derde echo gemaakt.  Dan zien we een vruchtje met kloppend hartje.

5 weken zwanger

Dit beeld krijg je bij een eerste echo zwangerschap op 5 weken.  Je ziet nu ook een vruchtje.

6 weken zwanger

Bij een eerste echo zwangerschap op 6 weken krijg je al een duidelijker beeld.

7 weken zwanger

Kies je om te wachten tot 7 weken voor een eerste echo zwangerschap dan zie je dit: het vruchtje is nu al een ovaaltje.  Dit is een life filmpje.  Je ziet dus het hartje kloppen.  Ook zie je het bloed door het hartje stromen in kleur.

Eerste echo zwanger beeldmateriaal vanaf 8 weken

Als je zolang wil wachten voor een eerste echo zwangerschap, dan kan je al een menselijke vorm zien.  Ten minste toch als het kindje goed ligt.

8 weken zwanger

Eerste echo zwangerschap.  Dit is een life echo 8 weken.  Vanuit de hoek dat we kijken zit het kindje niet handig.  Daardoor zie je een doorsnede door het lichaampje.  Gelukkig zie je daarin wel een kloppend hartje.  Verder zie je ook het bloed stromen in kleur.  Daarna komt ook het dooierzakje in beeld.  Het gaat hier over een inwendige echo 8 weken.

En moest je echt langer willen wachten, vertrek dan van deze link:  https://echobaby.be/…-weken-zwanger/ en vul op … het aantal zwangerschapsweken in dat je verkiest.

 

Verder kan ik nog een link aanbevelen waar je de hele zwangerschap blij mee gaat zijn: YouTube Echobaby Marita.  Kijk zelf maar.

Meest gelezen berichten

Termijnecho

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling. Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op…

Lees meer...

7D Echopakket

7D Echopakket.  Haal nog meer uit je 3D echo. 7D Echopakket.  Haal nog meer uit je 3D echo.  Wat is…

Lees meer...

3D echo 17 weken

3D echo 17 weken.  Het kindje past nog volledig in beeld. 3D echo 17 weken.  Het kindje past nog volledig…

Lees meer...

Zwangerschaps aankondiging

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen? Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?  Als je op 8…

Lees meer...
Scroll naar boven