3D foto’s

3D foto’s.  Een foto van je eigen baby kunnen zien.

3D foto’s.  Een foto van je eigen baby kunnen zien.  Hoe ziet hij of zij er nu uit?  Laat hij zich mooi zien?  Krijg je een glimlach of steekt hij zijn tong uit?  Mogen we ook een handje of een voetje zien? Lijkt hij op de mama of op de papa?  Of heeft hij van beide ouders iets?  Als je meer uitleg wil lezen over 3D foto’s of film dan kan je klikken op pretecho.  Daarna kan je komen voor een foto van je eigen kindje.  Spannend en leuk.

3D foto’s eerste trimester

Een 3D kan op elk moment in de zwangerschap.  In dit filmpje hieronder zie je 3D foto’s van 10 weken.  Dat is nog heel jong.  Toch kan je er al iets van maken.  Kijk zelf maar.  Hoe verder in de zwangerschap je komt, hoe duidelijker dat wordt.  Toch is een prille 3D ook heel fijn om te zien voor toekomstige ouders.

Hieronder zie je een filmpje 3D foto’s 13 weken.  Hierin zie je de kindjes langs alle mogelijke kanten.  Doordat het kindje nog klein is past het volledig in beeld.  Daardoor zie je armpjes, beentjes, het hoofdje en het lichaampje allemaal samen op 1 scherm.

3D’s tweede trimester

Hier zie je een filmpje met 3D foto’s van 16 weken.  Als eerste zie je een hoofdje en twee handjes.  Daarna zie je de rug.  Nog later komt het volledige kindje in beeld.  Dat kan nu nog juist.  Je ziet hier zowel 3D foto’s in de gewone 3D techniek als de speciale schaduwtechniek.

Dit filmpje bestaat uit 3D foto’s van 26 weken.  Je ziet hierin allemaal foto’s van het gezichtje.  Kijk eens hoe mooi die nu zijn.    Tijdens een echo zie je echt wat het kindje van wie van de ouders heeft.  Bij de geboorte ga je de kindjes ook herkennen.

3D’s derde trimester

Hier zie je een 3D foto van 28 weken.  Je ziet het hoofdje, de arm en een stuk van het beentje.

3D foto's
3D foto

Hier zie je er nog meer.

Kijk ook eens bij 3Dbaby en 4D echo

En als je graag vele uren echobabyplezier wil moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek. SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  Dit is een medische echo.  De volledige zwangerschap wordt op…

Lees meer...

39 weken zwanger

39 Weken zwanger. Hoogzwanger.  Je kan nu aftellen. 39 Weken zwanger. Hoogzwanger. Je kan nu aftellen.  Elke dag kan de…

Lees meer...

echo 23 weken

Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. …

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...
Scroll naar boven