3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint het gezichtje de echte vormen aan te nemen.  Het is nog een beetje zoeken en goed kijken.  De eerste gelijkenissen met de ouders beginnen er uit te komen.  En dat wordt nu van week tot week nog mooier.  Bekijk misschien ook de foto’s van de volgende weken eens.  Dan kan je beter kiezen op welk moment in de zwangerschap je een 3D echo wil.

Wil je graag 3D echo 23 weken zien?  Kijk dan maar naar de filmpjes hier onder.

3D echo 23 weken beeldmateriaal 2024

Kijk hier eens wat een mooi gezichtje in deze 3D echo 23 weken.  2 Beentjes en 1 armpje zitten in de buurt en komen soms even voor het gezichtje.  Toch kan je dat gezichtje heel mooi zien.  Kijk zelf maar.

3D 23 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje 3D echo 23 weken zie je de gezichtjes in de speciale schaduwtechniek.  Kijk eens hoe mooi dat kan zijn.

Hier zie je mooie gezichtjes 3D echo 23 weken.  Verder zie je op sommige foto’s beentjes, handjes en navelstreng voor het gezichtje:

Kijk ook eens in volgend filmpje.  Het zijn vooral gezichtjes.  Je ziet ook een geslacht van een jongen en van een meisje.

Hier is een filmpje van een 3D echo 23 weken.  Het is een jongen en hij is daar fier op.  Hij laat het goed zien.  Verder zitten zijn armen en benen ook bij in beeld.  Als je het geluid aanzet hoor je er uitleg bij.

3D 23 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier ook een 3D echo 23 weken.  Dit zijn foto’s in de 4D-Shading.  Op het startblad kijkt het kindje je aan.  Als eerste foto zie je een zijaanzicht.  Er zit ook een handje bij in beeld.  Kijk zelf maar verder.  Als het filmpje klaar is start er automatisch een ander.

En nog meer beelden vind je in de playlist 3D 23 weken.

Kijk ook eens op 3D echo 24 weken, echo 23 weken, 23 weken zwanger en 5 maanden zwanger.

Nog meer echobeelden vind je op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

Echo tweeling

Echo tweeling.  Dubbel mooi en dubbel plezier. Echo tweeling.  Dubbel mooi en dubbel plezier.  Gewoon omdat er 2 kindjes in…

Lees meer...

echo 35 weken

Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby. Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby.  Je baby…

Lees meer...

Nubtheorie

Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten. Nubtheorie.  Theorie om het geslacht te weten.  Zin of onzin?  Wat is de…

Lees meer...

3D echo 27 weken

3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak voor een 3D. 3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak voor…

Lees meer...
Scroll naar boven