echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant.

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant.  De bredere kant is de kant van het hoofdje.  Je ziet het hartje ook mooi kloppen.  Daardoor is het een heel geruststellende echo.  Je kan een afspraak maken voor een eerste kennismaking met je kindje.  Zeker als je ongerust bent.  Als je het hartje ziet kloppen dan gaat ook jou hart sneller kloppen.

Kan je het hartje horen kloppen op 7 weken?

Dat is schadelijk voor het hartje van het kindje en dat gaan we dus zeker niet doen.  Binnen pretecho beperken we ons tot wat absoluut geen kwaad kan.  Daarvoor zijn we ook goed opgeleid.

Het hartje zien kloppen kan geen kwaad.  Het in kleur zien, dus de doorbloeding, kan ook geen kwaad.  Dat ga je dus zeker zien.

Echo 7 weken beeldmateriaal

Dit is een live filmpje echo 7 weken.  Het kindje is nu 1 cm en 7w1d volgens de meting.  We zien hiermee ook een uitgetelde datum.  Je ziet duidelijk een vruchtje met kloppend hartje.  Ook zie je het bloed stromen in kleur.  In het lichaampje zie je daardoor het hartje duidelijk in kleur.  Naast het vruchtje zie je het dooierzakje.  Dit is wat je kan verwachten als je een pretecho laat maken op 7 weken.

Hier zie je een echo 7 weken met foto’s en filmpjes.  Het begint met foto’s.  Daarbij zijn er enkele met metingen.  Op dit moment in de zwangerschap kan je al zien aan welke kant het hoofdje ligt.  Verder heeft het kindje nog weinig vorm.  Ergens tussenin zie je een filmpje met kloppend hartje.  Daarna komt er een ander kindje op de foto’s.

Deze echo 7 weken bestaat ook uit foto’s en filmpjes.  In de filmpjes zie je de hartjes kloppen.  Je ziet het van heel dicht bij.  Het is een fel ingezoomde uitwendige echo.  Als dit filmpje gedaan is dan kan je blijven kijken.  Je zit dan op de playlist 7 weke zwanger.  Er zal telkens opnieuw een nieuw filmpje opstarten.

Wil je verder weten wat je kan verwachten?  Kijk dan hier eens: playlist 7 weken zwanger en playlist tweeling 7 weken.

Kijk ook eens bij 7 weken zwanger, echo 6 weken en echo 8 weken.

Nog meer echofilmpjes van alle zwangerschapsduren vind je op YouTube Echobaby Marita.  Waarschijnlijk wil je de link bewaren om je hele zwangerschap de filmpjes van jou zwangerschapsweek te volgen.

Meest gelezen berichten

echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap. Echo 20 weken. Je bent nu in de…

Lees meer...

3 maanden zwanger

3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij. 3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij.  Nog 2 te gaan. …

Lees meer...

7 maanden zwanger

7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho. 7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho.  Als je nog geen…

Lees meer...

3D echo 27 weken

3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak voor een 3D. 3D echo 27 weken.  Maak nu een afspraak voor…

Lees meer...
Scroll naar boven