11 weken zwanger

11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo.

11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo.  De armpjes en beentjes beginnen normalere verhoudingen te krijgen.   Het hoofdje is nog groot in vergelijking met het lichaampje.  Toch herken je er een kindje in.  Heb jij ook zin in een pretecho.  Van 11 weken zwanger of later?  Dan kan je hier een afspraak maken.  Dan zie je je eigen kindje op TV.  Een extra grote TV in extra goede kwaliteit.

11 weken zwanger beeldmateriaal 2024

Dit is hier een life echo van 11 weken zwanger.  Dit kindje begint met hevig te bewegen.  Dat doet hij verder de rest van de echo.  Kijk zelf maar.  Veel kijkplezier hiermee.  Zo kan jouw echo er ook uitzien op 11 weken.

Hier zie je een life filmpje van 11 weken.  Alles wordt overlopen en je hoort wat het is.  Zet dus vooral het geluid aan.  Veel kijkplezier.

Deze echo van 11 weken zwanger is een life filmpje.  Je hoort overal uitleg bij.  We starten eerst met een mooie profielfoto.  Daarna volgt het kindje, gewoon zoals het zit.

11 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je echofoto’s van 11 weken zwanger.  In het begin heb je een meting.  Daarna een kindje dat op de buik ligt.  Daarvan zie je de rug en de beentjes.  Verder zie je ook nog profieltjes, armpjes en handjes.

11 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je echofoto’s van kindjes van 11 weken zwanger.  Er staan ook filmpjes tussen.  Daar zie je in kleur hoe het bloed  stroomt.  Op het startbeeld ligt het kindje op zijn buikje.  Verder zie je ook nog mooie profieltjes.  Ook handjes en voetjes kan je wel ergens zien.

Hier zie je een filmpje van een bewegend kindje van 11 weken zwanger. Je hoort overal uitleg bij.  Alles komt één voor één in beeld en je hoort wat het is.  Het hartje zie je in kleur.

11 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit is ook een life filmpje van 11 weken.  Hier hoor je ook wat alles is.  Kijk zelf maar.

Hier zie je een filmpje van een inwendige echo van 11 weken. Dat is dus van heel dicht bij gekeken.  Dat resulteert in een mooiere beeldkwaliteit.  Hier is er ook ingesproken uitleg.

Hier zie je nog meer echofilmpjes van 11 weken zwanger.

Kijk ook eens bij echo 11 weken, 3D echo 11 weken, 10 weken zwanger en 12 weken zwanger.

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps aankondiging

Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen? Zwangerschaps aankondiging.  Wanneer kan je dat best doen?  Als je op 8…

Lees meer...

echo 33 weken

Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting. Echo 33 weken. Een heel gezellige ontmoeting.  Wie kijkt naar wie?  Als je…

Lees meer...

3D foto’s

3D foto’s.  Een foto van je eigen baby kunnen zien. 3D foto’s.  Een foto van je eigen baby kunnen zien. …

Lees meer...

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...
Scroll naar boven