echo 18 weken

Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is.

Echo 18 weken. Omdat elke zwangerschapsweek mooi is.  Elke week laat zijn speciale dingen zien.  Je kindje doet elke keer iets anders tijdens de echo.  Daarom blijft het mooi om naar te kijken.  Je krijgt nu nog een groot deel van je kindje in beeld.

Echo 18 weken beeldmateriaal 2024

Ter illustratie van dit deel echo 18 weken kan je hier een mooi filmpje bekijken.  Als eerste komt het hoofdje mooi in beeld.  Daarna wordt alles overlopen.  Ondertussen zie je het hartje krachtig kloppen.  Ook zie je daar het bloed doorstromen in kleur.  Het kindje drinkt en beweegt.  Je ziet ook nog voetjes en het geslacht.  Herken je dat hier?  Het eindigt zoals het begonnen is, met een mooi profieltje.

Dit is een life filmpje echo 18 weken.  Dit kindje laat zijn profieltje mooi zien.  Verder wordt alles overlopen.  Herken je alles?

Kijk maar eens hoe een echo 18 weken er uit ziet.  Hier zie je een filmpje waarbij alles één voor één aangeduid wordt.  Je hoort dan telkens wat het is.  In het begin ligt het ruggetje naar boven.  Later draait het kindje en zie je het gezichtje.

18 weken beeldmateriaal 2022

Dit is een filmpje met foto’s van echo 18 weken.  Het start met mooie profieltjes met bovenlichaampjes.  Daarna zie je ook een rug.  Er zijn zowel foto’s van meisjes als van jongens.  Kijk zelf maar wat er nog allemaal te zien is.

In dit echo filmpje van 18 weken echo zie je foto’s en filmpjes.  Alles komt wel ergens in beeld: een profieltje, een gezichtje met open mondje en mooie ruggetjes. Verder zie je een armpje, een voetje en het geslacht van een meisje.   In de filmpjes zie je hoe het bloed door de navelstreng en het hartje stroomt in kleur.

Dit filmpje echo 18 weken is samengesteld uit 2D-echofoto’s en korte filmpjes.  In die filmpjes zie je het hartje kloppen en het bloed zie je stromen in kleur.  Kijk zelf maar eens.

Hier kan je zien hoe een echo van 18 weken er kan uitzien: playlist 18 weken zwanger, playlist 3D 18 weken, tweeling 18 weken.

Kijk ook eens hier op de website bij 18 weken zwanger, 4 maanden zwanger, 3D echo 18 weken en echo 19 weken.

Nog veel meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

echo 29 weken

Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de beste resultaten. Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de…

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten? Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

Echo ongeruste mama’s

Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling. Echo ongeruste mama’s.  Pretecho ter geruststelling.  Ook daarvoor kan je terecht bij Echobaby.  Het…

Lees meer...
Scroll naar boven