echo 30 weken

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.  Op wie zou hij lijken?  Wat zou hij doen?  Misschien legt hij een handje of voetje bij in beeld.  In een pretecho wordt alles overlopen.  Je krijgt overal uitleg bij.  Je kan ook al je vragen stellen.  Een pretecho kan zowel in 2D als in 3D.  Rond deze tijd in de zwangerschap is dat ideaal.  Best niet meer te lang wachten om een afspraak te maken want je kindje wordt groter.

Wat is kenmerkend voor een echo op 30 weken?

  • Het meest kenmerkend voor een echo op 30 weken zijn de hevige bewegingen.  Als je dat ziet dan krijg je wel eens medelijden met de zwangere mama.  Deze mama voelt dingen in haar buik.  Tegelijk ziet ze op de TV wat haar kindje doet.  Daarmee kan ze het zich later nog beter voorstellen.
  • Het overzicht is weg.  Je ziet vb het hoofdje en een stukje bovenlichaam in beeld.  Door met de echo te verschuiven krijg je alles wel in beeld, maar achtereenvolgens en niet gelijktijdig.
  • Als je kindje nu met het hoofdje naar beneden ligt, dan zal dat waarschijnlijk zo blijven.
  • Op basis van het gewicht van je kindje nu, kunnen we een idee hebben van het geboortegewicht.

Echo 30 weken beeldmateriaal

Deze echo 30 weken is een life filmpje.  Het begint met een mooi profieltje.  Daarna zie je het kindje drinken.  Vervolgens wordt het volledige kindje overlopen.  Op het einde kom je weer een profieltje en een bewegend tongetje tegen.  Kijk zelf maar eens.  Zo kan jouw echo 30 weken er ook uit zien.

Dit filmpje is een echo 30 weken.  Ongeveer elk lichaamsdeel staat wel ergens in beeld.  In de categorie leuke weetjes zie je dat de lengte van de haartjes is gemeten.  Het is 1,7 cm.  Dat is wel erg lang.  Bij de geboorte zijn de haartjes gemiddeld 1,5 cm.  In het startbeeld zie je een oortje.  Het filmpje zelf start met een mooi profieltje.  Daarna volgt het geslacht van een meisje.  Verder zie je oortjes en voetjes.

Het geslacht van een jongen mocht ook niet ontbreken op deze echo 30 weken.  Als dit filmpje gedaan is dan mag je blijven kijken.  Je komt dan op de playlist 30 weken zwanger.  Er zal dus elke keer een ander filmpje opstarten.  Meer heb je niet nodig om een idee te hebben van hoe jouw echo 30 weken zwanger er zou kunnen uitzien.

Voor meer resultaten kan je kijken op de playlist 30 weken zwanger en de playlist 3D 30 weken.

Hier op deze website kan je ook eens kijken naar 30 weken zwanger, 30 weken echo, 3D echo 30 weken en echo 31 weken.

Nog veel meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

35 weken zwanger

35 Weken zwanger –  Zwangerschap 8 maanden. 35 Weken zwanger. Zwangerschap 8 maanden.  Je kindje weegt nu ongeveer 2,5 kg. …

Lees meer...

Slecht echobeeld door cafeïne

Slecht echobeeld door cafeïne en te weinig drinken. Slecht echobeeld door cafeïne en door te weinig drinken.  Bianca huilde. Ze…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...
Scroll naar boven