echo 30 weken

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.  Op wie zou hij lijken?  Wat zou hij doen?  Misschien legt hij een handje of voetje bij in beeld.  In een pretecho wordt alles overlopen.  Je krijgt overal uitleg bij.  Je kan ook al je vragen stellen.  Een pretecho kan zowel in 2D als in 3D.  Rond deze tijd in de zwangerschap is dat ideaal.  Best niet meer te lang wachten om een afspraak te maken want je kindje wordt groter.

Deze echo 30 weken is een life filmpje.  Het begint met een mooi profieltje.  Daarna zie je het kindje drinken.  Vervolgens wordt het volledige kindje overlopen.  Op het einde kom je weer een profieltje en een bewegend tongetje tegen.  Kijk zelf maar eens.  Zo kan jouw echo 30 weken er ook uit zien.

Dit filmpje is een echo 30 weken.  Ongeveer elk lichaamsdeel staat wel ergens in beeld.  In de categorie leuke weetjes zie je dat de lengte van de haartjes is gemeten.  Het is 1,7 cm.  Dat is wel erg lang.  Bij de geboorte zijn de haartjes gemiddeld 1,5 cm.  In het startbeeld zie je een oortje.  Het filmpje zelf start met een mooi profieltje.  Daarna volgt het geslacht van een meisje.  Verder zie je oortjes en voetjes.  Het geslacht van een jongen mocht ook niet ontbreken op deze echo 30 weken.

Voor meer resultaten kan je kijken op de playlist 30 weken zwanger en de playlist 3D 30 weken.

Hier op deze website kan je ook eens kijken naar 30 weken zwanger, 30 weken echo, 3D echo 30 weken en echo 31 weken.

Nog veel meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

38 weken zwanger

38 Weken zwanger.  Uitgetelde bevallingsdatum in zicht. 38 Weken zwanger.  Uitgetelde bevallingsdatum in zicht.  Je bent nu uitgeteld (of uitgerekend)….

Lees meer...

4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft. 4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog…

Lees meer...

echo 15 weken

Echo 15 weken. Een leuk minimensje dat beweegt. Echo 15 weken. Een leuk minimensje met alles er op en eraan…

Lees meer...

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...
Scroll naar boven