5 maanden zwanger

5 maanden zwanger.  Al ruim voorbij de helft.

5 maanden zwanger. Al ruim voorbij de helft.  Je kan verder optellen of je kan beginnen aftellen.  Je kindje is nu volop aan het verder groeien en ontwikkelen.  Op een echo kan je zien wat hij doet en hoe hij er uit ziet.  Dat is puur genieten.

In onderstaande filmpjes zie je echo’s van 5 maanden.  Gewoon klikken op de filmpjes.  Veel kijkplezier.  Zo kan jouw echo er ook uit zien rond de 5 maanden.

5 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

Om te beginnen zie je hier een life echo 5 maanden zwanger.  Als eerste zie je het hoofdje.  Daarna wordt alles overlopen.  Je ziet daarbij het hartje kloppen.  Ook beweegt het kindje.  Je kan ook de vingertjes tellen en het kindje steekt zijn wijsvingertje op.  Meer moet dat niet zijn om de ouders blij te maken.  Kijk zelf maar verder.  Veel kijkplezier hiermee.

5 maanden beeldmateriaal 2023

Hier zie je vooral mooie profieltjes.  Ook zie je geslachten van jongens.

5 maanden beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je 2D-echofoto’s van kindjes van 5 maanden zwanger.  Dit jongetje is fier op zijn geslacht.  Hij zet het ineens op het startblad hieronder.  De eerste foto’s van dit filmpje zijn gezichtjes met een deel van het lichaampje.  Daarna komt opnieuw het geslacht van een jongen en een rug.  Verder zie je nog voetjes.  Kijk zelf maar wat je nog allemaal ziet.

5 maanden beeldmateriaal vorig echotoestel

Hieronder zie je een 3D-echofoto van 5 maanden zwanger:

5 maanden zwanger

Dit is een filmpje met 3D echofoto’s van 5 maanden zwanger.  Als eerste zie je een mooi profieltje hieronder.  Ook in het filmpje zie je vooral gezichtjes.  Soms ligt daar een handje en armpje bij.  Ook kan daar een voetje bij liggen.  De kindjes zijn nu nog heel lenig.  Als dit filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Je zit nu op de playlist van 5 maanden zwanger en je krijgt dus elke keer een nieuw filmpje.

5 Maanden zwanger komt overeen met 23 weken.  Kijk ook eens bij echo 23 weken, 23 weken zwanger en 3D echo 23 weken.

En als je daarna graag nog veel meer ziet moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

8K Echo

8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch. 8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch.  We vertrekken dus…

Lees meer...

40 weken zwanger

40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. 40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. …

Lees meer...

18 weken zwanger

18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je zwanger bent? 18 Weken zwanger.  Weet de wereld al dat je…

Lees meer...

3Dbaby

3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken. 3Dbaby.  Je ongeboren baby in 3D bekijken.  Vooral als dat jouw baby is,…

Lees meer...
Scroll naar boven