3D echo 36 weken

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D.

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D.  Als je kindje goed ligt en er is voldoende vruchtwater voor het gezichtje dan kunnen we nog mooie 3D-echofoto’s maken.  Ook nog later in de zwangerschap kan dat lukken.  De kans dat het niet meer gaat is helaas wel veel groter.  Als je nog niet zover bent dan kom je daarom best vroeger.  En anders dan kunnen we het gewoon proberen.  Wie weet lukt het wel.  Daarvoor hangen we van je kindje af.  Extra veel water drinken heeft ook een positieve invloed op de beeldkwaliteit.  Tijdens de echo kijken we naar alles.  Daarom zal het zeker een leuke ervaring zijn.

Hier zie je mooie 3D-foto’s van 36 weken.

Een leuk verhaaltje uit de beginperiode van Echobaby:

Een zwangere dame wilde geboortekaartjes laten maken van een 3D-pretecho. En toen was ze 36 weken en de arbeid kwam op gang. Dus telefoneerde ze voor een echo op dezelfde dag. En liefst dringend want de arbeid was begonnen. Als vroedvrouw vroeg Marita even na hoeveel het kindje woog en of ze al mocht bevallen. Ja, beide vorige zwangerschappen was ze vroeger bevallen met een lager geboortegewicht dan deze keer.

En hoe ging die echo? Gewoon, stoppen tijdens de weeën en daarna weer verder doen. Het kindje bewoog heel veel. Dat maakte dat we heel wat heel verschillende echofoto’s hadden. Zowel in 2D als in 3D. Het waren de 3D-foto’s die mochten dienen om het geboortekaartje te maken.  En ze waren mooi.  Alleen kiezen was moeilijk.  Zoveel mooie waren er.

Kijk ook eens naar echo 36 weken, 36 weken zwanger en 8 maanden zwanger voor 2D-echo’s van 36 weken.

En als je heel veel filmpjes wil bekijken moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

echo 5 weken

Echo 5 weken. Hoera! Je bent zwanger zegt de echo. Echo 5 weken. Hoera! Je bent zwanger zegt de echo. …

Lees meer...

Foetus

Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap. Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap.  Een foetus is een ongeboren baby…

Lees meer...

Echo na een miskraam

Echo na een miskraam maakt heel gelukkig. Echo na een miskraam in het verleden maakt heel gelukkig.  Zien is weten. …

Lees meer...

echo 29 weken

Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de beste resultaten. Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de…

Lees meer...
Scroll naar boven