3D echo 36 weken

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D.

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D.  Als je kindje goed ligt en er is voldoende vruchtwater voor het gezichtje dan kunnen we nog mooie 3D-echofoto’s maken.  Ook nog later in de zwangerschap kan dat lukken.  De kans dat het niet meer gaat is helaas wel veel groter.  Als je nog niet zover bent dan kom je best vroeger.  En anders dan kunnen we het gewoon proberen.

Hier zie je mooie 3D-foto’s van 36 weken.

Een leuk verhaaltje uit de beginperiode van Echobaby:

Een zwangere dame wilde geboortekaartjes laten maken van een 3D-pretecho. En toen was ze 36 weken en de arbeid kwam op gang. Dus telefoneerde ze voor een echo op dezelfde dag. En liefst dringend want de arbeid was begonnen. Als vroedvrouw vroeg Marita even na hoeveel het kindje woog en of ze al mocht bevallen. Ja, beide vorige zwangerschappen was ze vroeger bevallen met een lager geboortegewicht dan deze keer.

En hoe ging die echo? Gewoon, stoppen tijdens de weeën en daarna weer verder doen. Het kindje bewoog heel veel. Dat maakte dat we heel wat heel verschillende echofoto’s hadden. Zowel in 2D als in 3D. Het waren de 3D-foto’s die mochten dienen om het geboortekaartje te maken.  En ze waren mooi.  Alleen kiezen was moeilijk.  Zoveel mooie waren er.

Kijk ook eens naar 36 weken zwanger voor 2D-echo’s van 36 weken.

En als je heel veel filmpjes wil bekijken moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

Wanneer eerste echo?

Wanneer eerste echo?  Gewoon wanneer jij dat wil. Wanneer eerste echo? Gewoon wanneer jij dat wil.  Je bent overtijd, de…

Lees meer...

Hoeveel weken zwanger

Hoeveel weken zwanger.  Van 4 tot 40 weken. Hoeveel weken zwanger.  Van 4 tot 40 weken.  En hoe weet je…

Lees meer...

4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft. 4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog…

Lees meer...

3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. 3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. …

Lees meer...
Scroll naar top