Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder wordt het allemaal uitgelegd.  Je kan het daarbij ook zien.  Wil je het weten van jouw kindje?  Bij Echobaby kan je het zien op een pretecho.  Je krijgt er uitleg bij.

Vanaf 13w2d kan het.  Hier kan je een afspraak maken.  Dan kan jij het ook vroeg weten.  Kijk hieronder maar naar resultaten.

Hoe herken je een jongen op echo?

Bij een echo jongen zie je teelballetjes en een piemeltje.  Dat lijkt heel erg op een geboren jongetje en daardoor is dat dan meestal ook heel duidelijk voor de ouders.  Zeker als je daar wat uitleg bij krijgt.  Soms wordt het vergeleken met een schildpadje.  Ook wordt het een derde beentje genoemd.

Echo jongen beeldmateriaal

Hier zie je een echo jongen van 15 weken.  Het is een life filmpje dat draait rond een geslachtsbepaling.  Het komt meerdere keren in beeld.  Verder wordt het kindje volledig overlopen.  Het kindje beweegt.

Echo jongen 13 weken.  De specialiteit van Echobaby.  Hier zie je een reeks foto’s van meerdere kindjes.

Echo jongen van 15 weken en dat is overduidelijk.  Dat kan je hieronder zelf bekijken.  Er zijn foto’s in 2D en in 3D.  Herken je het allemaal?

In dit filmpje zie je echo jongen van 14 weken.  Het is een reeks echofoto’s van meerdere kindjes.  Op sommige foto’s staat er een pijltje aan het geslacht.  De geslachten worden vanuit alle richtingen bekeken en er zijn ook foto’s met mooie gezichtjes bij.

Hier zie je een filmpje van echo jongen met ingesproken uitleg, 13w2d.  Het kindje wordt hierin volledig overlopen.  Je ziet ook het hartje in kleur.  Het geslacht zit overduidelijk in beeld.  Als je het geluid aanzet en het pijltje volgt dan hoor je wat het allemaal is.

En hier een filmpje van 14 weken.  Het is ook een filmpje met ingesproken uitleg.  Zet dus vooral het geluid aan, dan kan je het volgen.

Ook interesse in meisjes en wil je daarna nog meer zien?  Klik echo meisje, Geslachtsbepaling 13 wekenEcho geslachtsbepalingJongen of meisje?, Geslacht baby, Echo geslacht herkennen.

Voor nog meer filmpjes verwijs ik naar de playlist 13 weken zwanger.

En als je er dan plezier begint in te krijgen:  YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

5 weken zwanger

5 weken zwanger.  De eerste symptomen. 5 weken zwanger.  De eerste symptomen van een zwangerschap zijn: misselijkheid gezwollen, gevoelige of…

Lees meer...

16 weken zwanger

16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. 16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. …

Lees meer...

24 weken zwanger

24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen nu open. 24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen vanaf nu open.  Je ziet dan…

Lees meer...

17 weken zwanger

17 weken zwanger – 4 maanden zwangerschap. 17 weken zwanger – 4 maanden zwangerschap.   In een eerste zwangerschap, waarbij de…

Lees meer...
Scroll naar boven