3D echo 31 weken

3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken.

3D echo 31 weken.  Dringend een afspraak maken als je dat nog niet gedaan hebt.  Hoe langer je nog wacht, hoe minder kans er is dat een 3D-echo nog lukt.  Op een 3D echo 31 weken krijgen we je kindje vaak nog in beweging, als hij niet goed ligt.  Later lukt dat vaak niet meer.  Zoals je kan zien op de pagina’s van verdere zwangerschappen lukt dat soms nog wel.

3D echo 31 weken beeldmateriaal 2024

Deze 3D echo 31 weken is een life filmpje.  Hierin kijkt het kindje ons recht aan.  Dat is de hoop van alle toekomstige ouders, helaas is dat vaak niet het geval.  Geniet dus maar van deze beelden.

Hieronder zie je een life filmpje 3D echo 31 weken.  Als eerste zie je hier een gezichtje.  Daarnaast ligt er ook een armpje.  Gelukkig kunnen we het gezichtje duidelijk zien.  Ergens voorbij de helft van het filmpje zie je een mooie glimlach.  Dat maakt deze ouders hier heel blij.  Op het einde van het filmpje 3D echo 31 weken zie je het kindje drinken.  De mond gaat daarvoor heel ver open.

3D 31 weken beeldmateriaal 2023

Deze volgende 3D echo 31 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet hierin gezichtjes in de gewone 3D en ook in de schaduwtechniek.  Verder zie je een oortje, voetjes en het geslacht van een meisje.  Kijk zelf maar.

Hier zie je mooie gezichtjes in deze 3D echo 31 weken.  Eén van de kindjes steekt tijdens de echo zijn tong uit.  Zoiets zetten we natuurlijk op de foto.

3D 31 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je foto’s 3D echo van 31 weken.  Je ziet hier vooral hoofdjes.  Soms met armpjes er bij.  Eén van de kindjes is aan het drinken.  Je ziet dus een open mondje.

Hier zie je nog meer foto’s van 3D echo 31 weken.  Je ziet hier vooral gezichtjes en handjes.  Tussenin zie je ergens het geslacht van een meisje.  Later wordt er overgeschakeld naar de schaduwtechniek.  Op het einde zie je ook foto’s van jongens.

Nog een 3D echo 31 weken.  Op het startblad zie je een mooie foto in 4D Shading.  De rest van het filmpje is ook in deze techniek.  Je ziet hier gezichtjes met armpjes en handjes. Je kan ook de vingertjes zien.

En hier zie je de playlist van 3D 31 weken.

Kijk ook eens bij echo 31 weken en 31 weken zwanger voor 2D beelden.  En als je nog veel meer moois wil zien: YouTube Echobaby Marita.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in 3D echo 32 weken.

Meest gelezen berichten

29 weken zwanger

29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen. 29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen.  Je kindje weegt nu ongeveer 1kg100. …

Lees meer...

5 maanden zwanger

5 maanden zwanger.  Al ruim voorbij de helft. 5 maanden zwanger. Al ruim voorbij de helft.  Je kan verder optellen…

Lees meer...

3D echo 18 weken

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. 3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. …

Lees meer...

1 maand zwanger

1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je zwanger bent? 1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je…

Lees meer...
Scroll naar boven