Zwangerschaps weken

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.  Verder in deze blog worden ze allemaal beschreven.  Hieronder kan je het allemaal bekijken.  Het geheel hierbij is de samenvatting van de hele zwangerschap, van 4 tot 40 weken.  Deze pagina kan je daarom opslaan in je favorieten.  Dan vind je het bij de volgende zwangerschapsweek weer sneller terug.  Een pretecho laten maken kan ook in alle zwangerschaps weken.  Elke keer zal je hierbij iets anders zien.

Hieronder zie je links van zwangerschaps weken.  Daar vind je nog meer links waarnaar je verder kan klikken.  Hieronder kan je al genieten van het echobaby kijken.  Er staan daar ook enkele filmpjes van verschillende zwangerschaps weken tussen.  Verder heb je beelden zowel in 2D als in 3D.

Zwangerschaps weken eerste trimester

4 weken zwanger

5 weken zwanger

6 weken zwanger

Deze echo van 6 zwangerschaps weken bestaat uit foto’s en filmpjes.  Als eerste zie je foto’s met een vruchtje.  Daarna zie je een filmpje met een kloppend hartje.  Verder zie je ook nog het resultaat van een meting.  Kijk zelf maar verder wat er nog te zien is.

7 weken zwanger

8 weken zwanger

9 weken zwanger

10 weken zwanger

11 weken zwanger

Onder zwangerschaps weken kan je hier al een eerste filmpje van 11 weken bekijken.  Het is deze keer een life filmpje.  Alles wordt hierin één voor één overlopen.  Het kindje past nu nog volledig in beeld.  Dat geeft je nu een mooi overzicht.

12 weken zwanger

13 weken zwanger

Tweede trimester

14 weken zwanger

Hieronder zie je een filmpje met 3D-foto’s van 14 zwangerschaps weken.  Ook nu kan je er al een duidelijk kindje in herkennen.

15 weken zwanger

16 weken zwanger

In dit filmpje hieronder zie je foto’s van 16 zwangerschaps weken.  Alles komt hierin wel ergens in beeld.  Als eerste zie je hieronder een mooi overzicht met hoofdje, lichaampje en een handje.

17 weken zwanger

18 weken zwanger

19 weken zwanger

20 weken zwanger

Zwangerschaps weken 20.  In deze 3D echo 20 weken zie je het leven zoals het is in pretecholand.  Met momenten zie je hierbij een mooi gezichtje.  Daarna draait hij zich weer al eens om.  Soms legt hij ook een handje voor zijn gezichtje.  We maken de foto’s op de momenten tijdens de echo, dat het kindje zijn gezichtje laat zien.  In dit geval geeft dit dus ook mooie fotoresultaten.  In het begin heb je hierin niet het beste resultaat.  Als je het geluid aan zet, dan kan de stem je leiden wanneer en waar je moet kijken.

21 weken zwanger

22 weken zwanger

23 weken zwanger

24 weken zwanger

25 weken zwanger

26 weken zwanger

27 weken zwanger

Derde trimester

28 weken zwanger

Het volgende filmpje zwangerschaps weken is van 28 weken.  Hierin zie je 3D-echofoto’s van zwangerschappen van 28 weken.  Het is deze keer gemaakt in de speciale schaduwtechniek.  Kijk maar eens hieronder wat een mooi effect dat heeft:

29 weken zwanger

30 weken zwanger

31 weken zwanger

Dit volgende filmpje is een life echo 31 zwangerschaps weken.  Als eerste zie je het hoofdje.  Van daaruit wordt alles verder overlopen.  Tijdens de echo zie je het hartje kloppen.  Op het einde wordt er stilgestaan bij het aangezichtje en zie je even een open oogje.  Kijk zelf maar eens of je dat herkent.

32 weken zwanger

33 weken zwanger

34 weken zwanger

35 weken zwanger

36 weken zwanger

37 weken zwanger

38 weken zwanger

Als voorlopig laatste:  38 Zwangerschaps weken.  Dat betekent nu bijna uitgeteld.  De buik is hierbij al helemaal gevuld. Toch is dit ook nog een mooi filmpje.  Vooral omdat hierin alles uitgelegd wordt.  Gewoon maar het geluid aanzetten en het pijltje hierbij volgen.

39 weken zwanger

40 weken zwanger

En als je daarna nog meer wil zien van alle mogelijke zwangerschaps weken, dan kan dat hier: YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 35 weken

Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby. Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby.  Je baby…

Lees meer...

25 weken zwanger

25 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo. 25 Weken zwanger.  Een leuk moment voor een echo.  Je baby…

Lees meer...

echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou. Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho…

Lees meer...

30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho. 30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo…

Lees meer...
Scroll naar boven