Pretecho in 2D, 3D en 4D van jouw ongeboren baby

Een pretecho is een zoektocht in een zwangere buik.  We gaan op zoek naar hoe het kindje ligt, wat het doet, wat het laat zien, hoe het dat laat zien (eventueel wordt dat uitgelegd met een popje) en in een verdere zwangerschap op wie het lijkt.  Hierbij gaan we op zoek naar de mooiste foto's in 2D en 3D en proberen we in 4D te bekijken wat het kindje doet.

Dat alles wordt eventueel vastgelegd op USB (film en foto's).   In 2D overlopen we alles en krijg je uitleg over wat er te zien is.  In alles zijn er de beste materialen.

Nieuw bij Echobaby

Na een 3D echo kan je nu ook een 6D echo , een 7D echopakket of een 8K echo laten maken.  Meer uitleg krijg je als je op de linken klikt.

Pretecho
hartjes pretecho

Het resultaat van 3D echografie is afhankelijk van de ligging en de beweeglijkheid van het kindje, de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van de buikwand van de mama.  Het resultaat kan prachtig mooi zijn, maar valt soms ook tegen.  Wat je zelf kan doen om het resultaat te verbeteren is een week voor je komt voldoende drinken: 2 liter per dag wordt aanbevolen aan zwangere vrouwen.  Koffie, thee, cola, IceTea, Redbull, chocolade, chocomelk en alcohol is vochtafdrijvend en kan je beter niet drinken en eten.  Ook die dag geen product op je buik smeren tegen zwangerschapsstriemen.  Ofwel nog snel even douchen als je dat al gedaan hebt.  Dat produkt legt een laagje op je buik waardoor je minder heldere foto's krijgt.

Een 3D pretecho is mogelijk vanaf 10 à 12 weken

Elke zwangerschapsduur heeft zijn mooie en zijn minder mooie dingen.  Algemeen kan je stellen dat hoe vroeger je komt hoe meer je in beeld krijgt en hoe meer bewegingen je ziet, hoe later je komt hoe scherper de beelden worden.  Zelfs als je 1 keer per maand komt heb je elke keer een heel andere echo.  Er is geen slecht en geen beste moment in de zwangerschap, veel hangt af van hoe je kindje ligt en hoe hij beweegt.

Tussen 13 en 16 weken past het kindje volledig in beeld en kan je heel goed zien wat hij doet.  De meeste kindjes zijn heel beweeglijk. De 3D-foto's geven nog geen beeld van hoe je kindje er uit ziet of op wie hij lijkt.

Een pretecho is aangewezen op ongeveer 28 weken (27 tot 31). Dit is het beste moment voor de mooie duidelijke foto's.

Dan kan je zien op wie het kindje lijkt. Je zal hiermee ook je kindje achteraf herkennen.  Dan heb je wel het volledige lichaam niet meer in beeld. Nu nog veel drinken en hopen dat je kindje meewerkt.

Bij een tweeling kan je best rond de 13 à14 weken komen. Dan zie je ze nog samen in beeld. Als tweede moment kom je best op maximum 24 weken. Dan heb je wel niet de mooiste gezichtjes.  Je hebt wel de vorm van hun gezichtjes.  Nog niet het vetlaagje dat het allemaal wat mooier maakt.  Op 28 weken is de buik zo gevuld dat de resultaten meestal niet meer mooi zijn. Bij een 2-ling bedekken de kindjes elkaar soms gedeeltelijk en kunnen we er niet alles uit krijgen. We hangen dan ook volledig van hun af.

Als je nog niet echt wil weten hoe je kindje er gaat uit zien dan kan je best voor 22 weken komen.

Als je het geslacht niet wil weten dan zorg ik gewoon dat dat niet in beeld komt. Wel even melden.

De foto's hier op de website zijn slechts voorbeelden van foto's die ik al gemaakt heb.

Wil je graag weten hoe een pretecho bij Echobaby er kan uitzien?

Klik dan op YouTube Echobaby Marita.  Daar zie je heel veel echofilmpjes.

Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de online agenda.

Betalen doe je ter plaatse en kan met Bancontact (pinautomaat).
Scroll naar boven