30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo of groeiecho is een medische echo.  Hierbij wordt je kindje gemeten om de groei te beoordelen.  Ook wordt je kindje nog eens volledig nagekeken.  Er wordt gekeken waar de placenta ligt en of alles goed is.  Verder wordt er gekeken hoe je kindje ligt.

Als je kindje in hoofdligging ligt en alles is O.K. dan worden er meestal geen verdere echo’s meer gemaakt.  Alleen als de gynaecoloog of verloskundige op de consultatie iets vaststelt wordt dat verder bekeken.

Soms wordt er ook gekozen voor een 28 weken echo.  In Nederland krijg je vaak de 30 weken echo alleen als er een medische indicatie voor is.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in pretecho’s op 30 weken.  Kijk dan eens bij 30 weken zwanger en 3D echo 30 weken.  Een pretecho is fijner dan een medische echo.  Het duurt langer en we kijken naar wat mooi is om te zien.

Nog veel meer beeldmateriaal vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

35 weken zwanger

35 Weken zwanger –  Zwangerschap 8 maanden. 35 Weken zwanger. Je kindje weegt nu ongeveer 2,5 kg en dat is…

Lees meer...

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

29 weken zwanger

29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen. 29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen.  Je kindje weegt nu ongeveer 1kg100. …

Lees meer...

echo 35 weken

Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby. Echo 35 weken. Een bezoekje aan je ongeboren baby.  Je baby…

Lees meer...
Scroll to Top