30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo of groeiecho is een medische echo.  Er is hierbij een meting van je kindje om de groei te beoordelen.  Verder wordt hij ook nog eens volledig nagekeken.  Waar ligt de placenta en is alles goed?  Hoe ligt je kindje?

Als je kindje in hoofdligging ligt en alles is O.K. dan worden er meestal geen verdere echo’s meer gemaakt.  Alleen als de gynaecoloog of verloskundige op de consultatie iets vaststelt wordt dat verder bekeken. Dat gaat bijvoorbeeld over de groei.

30 weken echo beeldmateriaal 2023

Dit filmpje 30 weken echo staat vol met pretechofoto’s.  Het begint met een aangezichtje.  Verder volgt een voetje en mooie profieltjes.  Daarna zie je nog voetjes en de rug.  In de categorie leuke weetjes is er een meting van een voetje.  Dat is nu 5,8 cm.  Nog zo klein en dat kan al zo hevig stampen.  Het eindigt zoals het begint, met een aangezichtje.  Kijk zelf maar.

30 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je foto’s van een pretecho.  Dat is te vergelijken met wat je ziet op een 30 weken echo.  Op het startblad zie je voetjes.  Het filmpje start met een mooi profieltje.  Daarna zie je het geslacht van een jongen en de navelstreng.  Die zie je in kleur.  Een rug en een oortje komt ook nog in beeld.  Sommige lichaamsdelen komen meerdere keren in beeld.  Het eindigt met foto’s van een aangezichtje.  Daarop zie je een open oogje.  Als het filmpje klaar is kom je automatisch op de playlist van 30 weken.  Je kan dus blijven kijken.  Dan ben je beter voorbereid voor je 30 weken echo.

Soms kiest de persoon die de echo maakt voor een 28 weken echo.  In Nederland krijg je vaak de 30 weken echo alleen als er een medische indicatie voor is.

Behalve de 30 weken echo heb je waarschijnlijk ook interesse in pretecho’s op 30 weken.  Kijk dan eens bij echo 30 weken, 30 weken zwanger en 3D echo 30 weken.  Een pretecho is fijner dan een medische echo.  Het duurt langer en we kijken naar wat mooi is om te zien.

Nog veel meer beeldmateriaal vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

29 weken zwanger

29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen. 29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen.  Je kindje weegt nu ongeveer 1kg100. …

Lees meer...

3D echo 29 weken

3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. 3D echo 29 weken.  Puur genieten van je ongeboren baby. …

Lees meer...

3D echo 24 weken

3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen. 3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen. …

Lees meer...

3D echo 32 weken

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet. 3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.  Als je…

Lees meer...
Scroll naar boven