30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo of groeiecho is een medische echo.  Hierbij wordt je kindje gemeten om de groei te beoordelen.  Ook wordt je kindje nog eens volledig nagekeken.  Er wordt gekeken waar de placenta ligt en of alles goed is.  Verder wordt er gekeken hoe je kindje ligt.

Als je kindje in hoofdligging ligt en alles is O.K. dan worden er meestal geen verdere echo’s meer gemaakt.  Alleen als de gynaecoloog of verloskundige op de consultatie iets vaststelt wordt dat verder bekeken. Dat gaat bijvoorbeeld over de groei.

Soms wordt er ook gekozen voor een 28 weken echo.  In Nederland krijg je vaak de 30 weken echo alleen als er een medische indicatie voor is.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in pretecho’s op 30 weken.  Kijk dan eens bij echo 30 weken, 30 weken zwanger en 3D echo 30 weken.  Een pretecho is fijner dan een medische echo.  Het duurt langer en we kijken naar wat mooi is om te zien.

Nog veel meer beeldmateriaal vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Nieuw Echotoestel

Nieuw echotoestel voor prachtige beelden in 2D en 3D. Echobaby heeft een nieuw echotoestel. Om prachtige 2D en 3D-beelden te…

Lees meer...

echo 9 weken

Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien. Echo 9 weken. Nu kan je de eerste bewegingen zien. …

Lees meer...

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

echo 34 weken

Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak. Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak.  Rond deze…

Lees meer...
Scroll naar boven