7D Echopakket

7D Echopakket.  Haal nog meer uit je 3D echo.

7D Echopakket.  Haal nog meer uit je 3D echo.  Wat is een 7D echopakket?  Dat is een verdere verwerking van je 3D-echofoto’s.  Dat wordt bij Echobaby gedaan.

We vertrekken van een 3D-pretecho.  In een 3D-echo proberen we er zoveel mogelijk uit te halen.  Met de opgeslagen 3D-foto’s kijken we dan wat we er nog extra mee kunnen doen.   Dat gaat van de 3D-foto recht zetten, inzoomen, kantelen (naar voor, achter, links en rechts), echodiepte aanpassen, schaduwtechniek toepassen tot een heel kleurenpakket.  Je krijgt minstens 100 extra echofoto’s.  Dit kan zolang als je echofoto’s nog in het echotoestel zitten.  Dat is ruim een half jaar na de echo.

Hieronder zie je resultaten.  Let wel: jij krijgt de foto’s.  Hieronder zijn die in filmpjes verwerkt.

 

 

Hoe kan je een 7D-echopakket bestellen?  Door een mail te sturen naar Echobaby@Skynet.be.  Daarin geef je de dag en het uur te geven dat je hier geweest bent.   Dat vind je rechts bovenaan de echofoto.  Het tarief is twintig euro.  Dat kan je overschrijven.

Als je veel filmmateriaal wil zien dan kijk eens op YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

 

Meest gelezen berichten

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken. Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en…

Lees meer...

3D echo 16 weken

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak. 3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.  Als je nog geen…

Lees meer...

36 weken zwanger

36 Weken zwanger.  De geboorte komt in zicht. 36 Weken zwanger. Je zwangerschap is al goed gevorderd. Is alles al…

Lees meer...
Scroll naar boven