8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Op de 8 weken echo wordt gekeken of alles goed is en of er 1 of meerdere kindjes zijn.  Dan volgt een meting.  Daarmee weet je hoe ver je bent in weken en dagen zwangerschap.  Je kent daarmee de uitgerekende bevallingsdatum.  Deze echo kan uitwendig of inwendig zijn.  Meestal doet een gynaecoloog dat inwendig.  Inwendig heb je een mooier beeld.  Uitwendig kan je nog niet altijd iets zien.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in een pretecho op 8 weken.  Kijk dan op echo 8 weken en 8 weken zwanger.  Een pretecho is nog veel leuker dan een medische echo.  Het duurt langer en je krijgt meer uitleg.  We kijken bij voorkeur uitwendig.  Daarvoor heb je een volle blaas nodig.  Moest dat niet lukken dan is er ook de mogelijkheid om inwendig te kijken.

Wil je weten hoe je kindje er uit ziet op de 8 weken echo?  Kijk dan eens naar deze filmpjes hier onder.

8 weken echo beeldmateriaal 2023

Hier zie je een 8 weken echo.  Ze bestaat uit foto’s en filmpje.  In het filmpje zie je het hartje kloppen.  De donkere plekken zijn veroorzaakt door de darmen van de mama.  Die liggen voor het kindje.  Daarna zie je foto’s.  Je ziet ook foto’s met metingen.  Op de laatste foto zie je een mooi profieltje.

Dit is een filmpje van een 8 weken echo.  Het begint met het resultaat van een meting.  Daarna volgt een life filmpje. Het kindje en alles er rond komt één voor één in beeld.  Je hoort daarbij wat het is.  Zet dus vooral het geluid aan.  Naast je 8 weken echo kan je ook nog een pretecho laten maken.  Dat kan zijn zoals in het filmpje.  Een echo bij Echobaby duurt wel heel wat langer.

8 weken beeldmateriaal 2022

Dit filmpje 8 weken bestaat uit foto’s:

Nog veel meer kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap. Echo 20 weken. Je bent nu in de…

Lees meer...

Echo na een miskraam

Echo na een miskraam maakt heel gelukkig. Echo na een miskraam in het verleden maakt heel gelukkig.  Zien is weten. …

Lees meer...

3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo. 3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...
Scroll naar boven