echo 31 weken

Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate.

Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate.  Terwijl jij kijkt zal je kindje zijn leukste dansjes laten zien.  Zou hij zwaaien, stampen, zijn tong uitsteken,…?  Hij zal in ieder geval zorgen voor een unieke ervaring.  En dat doet hij elke keer opnieuw.  Wil je graag weten wat je op een echo 31 weken kan zien bij Echobaby?  Lees dan eens bij pretecho.  Hieronder kan je nog meer bekijken.

Wat is er bijzonder aan een echo op 31 weken?

  • De hevige activiteit en de bijhorende pijnlijke gezichten van de mama is wat een echo 31 weken kenmerkt.  Verder zie je een duidelijk kindje, wel zie je maar een deel van het lichaam in beeld.
  • Het gewicht van je kindje nu geeft al een indicatie van wat het gewicht kan zijn als je uitgeteld bent.
  • De ligging willen we nu ook weten.  Als het kindje met het hoofdje naar beneden ligt dan is dat al een zorg minder.  Anders kan je later nog een afspraak maken om dat op te volgen.

Echo 31 weken beeldmateriaal

Dit is een life echo 31 weken zwanger.  Als eerste zie je het hoofdje.  Van daaruit wordt alles verder overlopen.  Tijdens de echo zie je het hartje kloppen.  Op het einde wordt er stilgestaan bij het aangezichtje en zie je even een open oogje.  Kijk zelf maar eens of je dat herkent.

Deze echo 31 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet vooral profieltjes en gezichtjes.  Ook zie je de rug en het geslacht van een jongen.  In de categorie leuke weetjes worden er haartjes gemeten.  Dat is 7,4 mm.  Mooi gemiddeld voor deze zwangerschapsduur.  Dan zie je ook de navelstreng.  Rondom zie je vruchtwater, de moederkoek, de baarmoeder en nog veel meer.  Kijk zelf maar.

Hier zie je een filmpje met foto’s van echo 31 weken.  Op het startblad zie je een voetje en de navelstreng.  Dat is ook een deel van wat je op een echo kan zien.  Het filmpje begint met het geslacht van een meisje.  Daarna volgt de rug en het geslacht van een jongen.  Kijk zelf maar naar wat je nog kan zien.

31 weken 3D beeldmateriaal

En hier zie je hoe mooi een 3D echo 31 weken is.  In dit filmpje zijn de foto’s in 4D Shading.   Op de start foto zie je een vooraanzicht van een kindje dat een beetje naar beneden kijkt.  Het filmpje begin met een kindje dat een beetje op zij kijkt.  Ook in jouw echo proberen we daarin te variëren zodat je heel wat verschillende foto’s hebt.  Verder zie je armpjes en handjes, beentjes en voetjes.

Als het filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Je ziet dan telkens een ander filmpje van echo 31 weken.  Je zit dan op de playlist 31 weken zwanger.  Er bestaat ook een playlist 3D 31 weken.  Onderaan vind je de link.  Veel kijkplezier.

Kijk verder maar naar resultaten op de playlist 31 weken zwanger en playlist 3D 31 weken.

Ook moet je eens een kijkje nemen op 31 weken zwanger en 3D echo 31 weken.  En op echo 30 weken en echo 32 weken.

En als je daar mee klaar bent kan je verder gaan op YouTube Echobaby Marita.  Veel Echobabyplezier.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

39 weken zwanger

39 Weken zwanger. Hoogzwanger.  Je kan nu aftellen. 39 Weken zwanger. Hoogzwanger. Je kan nu aftellen.  Elke dag kan de…

Lees meer...

4 maanden zwanger

4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft. 4 maanden zwanger.  We naderen nu de helft.  Je kindje past nog…

Lees meer...

30 weken zwanger

30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho? 30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho?  Een 2D-pretecho kan ook. …

Lees meer...

Recensies Echobaby

Recensies Echobaby.  Lees hier meer. Recensies Echobaby.  Lees hier meer.  Bijna 900 personen schreven een mooie recensie na hun bezoek…

Lees meer...
Scroll naar boven