32 weken zwanger

32 Weken zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger.

32 Weken Zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger.  Je kindje weegt nu ongeveer 1kg750.  De hevige bewegingen van de laatste weken beginnen langzaam af te nemen.  Je kindje wordt groter en heeft langzaam minder plaats.  Het moment van de pijnlijkste stampen is voorbij.  Gelukkig maar.  Gaat het goed met je ribben?

Deze echo 32 weken zwanger is een life filmpje.  Het kindje wordt hier gemeten.  Hij weegt nu 1kg780.

Hier zie je echofoto’s van 32 weken zwanger.  Het begint met een gezichtje.  Het kindje heeft hier zijn oogje open.  Daarna volgt de rug.  Die kan niet meer volledig in beeld.  Verder zie je nog het geslacht, voetjes, een profieltje en het hartje.  Je ziet ook dat het een jongen is.  Kijk zelf maar.

In onderstaand filmpje zie je een echo 32 weken zwanger. Kijk eens naar de mooie profielfoto’s. Geslachten kan je ook zien. En een mooi aangezichtje. En dan nog een open oogje. Kijk zelf maar wat een 2D-pretecho op 32 weken zwanger je geeft:

Op deze echo 32 weken zwanger zie je vooral mooie gezichtjes.  Het is hier in de speciale 3D-techniek gemaakt .  Naast de hoofdjes zie je ook armpjes en handjes.  Op het einde zie je ook een voetje.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in echo 32 weken, 7 maanden zwanger en 3D echo 32 weken.  Verder kan je nog kijken bij 31 weken zwanger en in 33 weken zwanger. Zo kan een 2D-pretecho op 32 weken er ook uit zien.

Op YouTube Echobaby Marita vind je filmpjes van alle zwangerschapsduren.  Hopelijk heb je dat al eerder ontdekt.  Het is aan te bevelen voor alle zwangere dames.

Meest gelezen berichten

13 weken zwanger

13 Weken zwanger. Vanaf nu kan je het geslacht zien. 13 Weken zwanger.  Vanaf nu kan je het geslacht zien. …

Lees meer...

echo 14 weken

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen of meisje? Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen…

Lees meer...

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? 9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? …

Lees meer...

echo 6 weken

Echo 6 weken. Een vruchtje met kloppend hartje. Echo 6 weken. Een vruchtje met kloppend hartje.  Je ziet een klein…

Lees meer...
Scroll naar boven