3D echo 25 weken

3D echo 25 weken. Je kindje is nog klein en beweegt veel.

3D echo 25 weken. Je kindje is nog klein en beweegt veel.  Dat resulteert in veel verschillende foto’s.  Hij kijkt voortdurend naar een andere kant.  Daardoor krijg je meestal foto’s van alle kanten van het hoofdje.  Dat is zeker al mooi om te zien.  Je kindje begint binnenkort wat vet te krijgen.  Dat resulteert in mooie bolle wangetjes.  Je kan nu al duidelijk zien op wie je kindje lijkt.

3D echo 25 weken beeldmateriaal 2024

Hier zie je een kort life filmpje van 3D echo 25 weken.  Je ziet hierin de hele tijd het gezicht.  In het begin ligt er een mooi handje naast.  Het start met de schaduwtechniek.  Daarna volgt er een stukje in de gewone 3D techniek.  Op het einde zie je dan weer de schaduwtechniek, omdat dat bij deze baby mooier is.

Deze 3D echo 25 weken hieronder is een life filmpje.  Je hebt hierin overal het gezichtje in beeld.  Verder zie je nog een deel van het bovenlichaam, een armpje en een handje.  Meer kan niet meer op dit moment in de zwangerschap.  Daarvoor is hij nu te groot.  Hij blijft groeien, dus binnenkort zie je nog alleen het hoofdje.

Hier zie je een life filmpje 3D echo 25 weken.  Dit kindje laat zich ook mooi zien.  Je ziet het eerst in de gewone 3D-techniek.  Daarna komt de schaduwtechniek.  Je hoort er overal de uitleg bij.  Zet dus vooral het geluid aan.  Dan krijg je de uitleg van de schaduwtechniek.

3D 25 weken beeldmateriaal 2023

Hieronder zie je een filmpje met foto’s van 3D echo 25 weken.  In het begin zie je gezichtjes met de navelstreng en een handje.  Tijdens deze echo draait het kindje en kijkt je recht aan.  Verder zie je het geslacht van een jongen.  Op het einde kijkt het kindje weer naar rechts en ligt er een armpje naast.  Hieronder op de foto zie je het leven zoals het kan zijn in pretecholand: de navelstreng voor het gezichtje.  Dat hebben we niet in de hand tijdens een echo.  Kijk zelf maar eens naar deze 3D echo 25 weken.  Veel kijkplezier hiermee.

3D 25 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je foto’s van 3D echo 25 weken.  Je ziet hoofdjes, handjes en voetjes.  Die zie je zowel in de gewone 3D-techniek als in de schaduwtechniek.  Klik maar op onderstaand filmpje, dan kan je het zien.

3D 25 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

3D echo 25 weken.  Kijk eens hoe mooi hier.  Het zijn vooral foto’s van het gezichtje.  Je ziet verder ook een handje.  Eén van de kindjes is aan het drinken.  Dat zie je doordat het mondje open gaat.

in dit filmpje met foto’s van 3D echo 25 weken zie je eerst gezichtjes ingezoomd.  Daarna zie je dat je nog een heel deel van het lichaam in beeld kan hebben.  Als je dat mooi vindt dan moet je nu dringend komen voor een echo.  Je kindje groeit nu veel sneller.  Heel binnenkort kan dat niet meer.  Zeg nu zelf: een 3D echo 25 weken kan ook mooi zijn.

Hier zie je de playlist 3D echo 25 weken.

Kijk ook eens naar 3D 26 weken, echo 25 weken en 25 weken zwanger.

Voor vele uren Echobabyplezier klik op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

echo 26 weken

Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou. Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou.  Bij een…

Lees meer...

13 weken zwanger

13 Weken zwanger.  Je kindje is nu helemaal gevormd. 13 Weken zwanger.  Je kindje is nu helemaal gevormd.  Alle organen…

Lees meer...

3D echo 20 weken

3D echo 20 weken.  Mooier en leuker dan de medische echo. 3D echo 20 weken.  Mooier en leuker dan de…

Lees meer...

Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho. Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder…

Lees meer...
Scroll naar boven