3D echo 18 weken

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D.

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D.  Zo drukte een mama het uit, toen ze haar kindje in 3D mocht zien.  Een heel bijzonder moment voor een toekomstige mama.  Gewoon elk moment in de zwangerschap is mooi.  Elke week heeft zijn bijzondere momenten.  Op 18 weken zie je nog een groot deel in 1 beeld.  Daardoor heb je nog een mooi overzicht.

3D echo 18 weken beeldmateriaal 2024

Deze 3D echo 18 weken is een life filmpje.  Het kindje zit hierin mooi rechtop.  Bovenaan zie je het hoofdje.  Onderaan zie je de beentjes in kleermakerszit.  Tijdens de 3D echo 18 weken is het kindje juist iets te groot om volledig in beeld te passen.  Bovenaan en onderaan is er dus een stukje buiten beeld.  Je hoort er in dit filmpje overal uitleg bij.  Zet dus best het geluid aan.  Dan kan je alles volgen.

In dit filmpje 3D echo 18 weken lag de moederkoek tegen de buik van de mama.  Het kindje zat ook dicht tegen de moederkoek.  Daardoor zie je alleen het gezichtje.  In het begin van het filmpje kijkt het kindje ons recht aan.  Een deel van het gezichtje zit daarbij verstopt achter de moederkoek.  In het tweede deel beweegt hij zo snel, dat je moeite moet doen om hem te zien.

3D 18 weken beeldmateriaal 2023

De 3D echo 18 weken hieronder bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je een zijaanzicht met een hoofdje en een bovenlichaampje.  Daarna draait het kindje en kijkt je aan.  Daarbij komen ook de beentjes in beeld.  Op het einde kijkt hij weer naar rechts.  Dan kan je hem ook in de schaduwtechniek zien.

3D 18 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je een filmpje van 3D echo 18 weken. Je hoort er overal uitleg bij:

Nog een 3D echo 18 weken.  Op de foto hieronder heeft het kindje het handje voor het gezichtje.  Klik dus vooral op het filmpje om meer van het gezichtje te zien.

3D 18 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Deze 3D echo 18 weken bestaat uit foto’s.  Het filmpje begint met enkele 2D foto’s.  Daarin krijg je nog een heel overzicht van het kindje.  Daarna volgen er 3D foto’s.

Op het startbeeld zie je een mooie 3D foto van het gezichtje met 2 armpjes en handjes naast.  Bij het begin van de 3D echo 18 weken zie je een overzichtsfoto, compleet met gezichtje, oortje, armpje en handje, beentje en navelstreng.  Daarna zie je het bovenlichaampje van het kindje dat ons recht aankijkt.  Ook bij jouw echo proberen we hierin te variëren.  Er volgen ook nog foto’s waarin het gezichtje ingezoomd is.  Iets verder in het filmpje steekt het kindje zijn handje vrolijk omhoog en kan je vingertjes tellen.  Bijna op het einde van deze 3D echo 18 weken zie je een reeks foto’s in de schaduwtechniek.

Als het filmpje klaar is start er een ander filmpje uit de 3D echo 18 weken playlist.  Je kan dus blijven kijken.  Veel kikplezier.

Nog meer vind je in de playlist 3D 18 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in 3D echo 19 weken, echo 18 weken, 18 weken zwanger en 4 maanden zwanger.

En heel veel kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...

Echo geslacht herkennen

Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van. Echo geslacht herkennen.  Hier leer je er meer van.  Kijk maar…

Lees meer...

Blauwe baby’s

Blauwe baby’s.  Een speciale 3D-echotechniek. Blauwe baby’s. Een speciale 3D-echotechniek.  De Dyn Color techniek. Dat dient voor een speciaal diepte-effect…

Lees meer...

9 maanden zwanger

9 maanden zwanger. Hoogzwanger. Einde in zicht. 9 maanden zwanger. Hoogzwanger. Einde in zicht.  Je kan nu elk moment bevallen.  Ben…

Lees meer...
Scroll naar boven