3D echo 14 weken

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.  Voor de echo geslachtsbepaling kan je een 3D-echo plannen.  Dan zie je je kindje in 2D en in 3D en weet je ineens het geslacht.  Het geslacht kan ook al vanaf 13w2d.  Dat bekijken we wel eerst in 2D.  Enkel als je kindje de beentjes open doet richting de buik van de mama kunnen we het geslacht op een 3D echo 14 weken zien.

Wil je graag weten hoe een 3D echo 14 weken uit ziet?  Dan kan je in de filmpjes hieronder kijken.

3D echo 14 weken beeldmateriaal 2024

Deze 3D echo 14 weken is een life filmpje.  Dit kindje zit met zijn hoofdje tegen de buik van de mama en de billetjes tegen de rug van de mama.  Daardoor bekijken we in 3D het kindje van bovenaf.  Anders geformuleerd: we kijken boven op het hoofdje van het kindje en de onderste helft zien we niet.  Die wolk die je onderaan in beeld ziet is de moederkoek en die verbergt de helft van het kindje.  Het kindje beweegt, dus het zicht op het hoofdje en het armpje is telkens anders.  Een 3D echo 14 weken is dus altijd een fijne ervaring.

3D 14 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je het kindje in de speciale schaduwtechniek.  Op de startfoto zit er een handje voor het gezicht.  Kijk gewoon verder en dan kom je mooie foto’s tegen.

In deze filmpjes zie je 3D-echo’s van kindjes van 14 weken:

Bij dit kindje van deze 3D echo 14 weken hadden we in het begin weinig ruimte om te kijken.  Daardoor zien we alleen een hoofdje met bovenlichaampje en 2 armpjes.  Verder in het filmpje zien we ook beentjes en voetjes.  Gelukkig bewoog dit kindje veel.  Dus is dit toch een mooi geslaagde 3D echo 14 weken.  Dat wolkje dat bij in beeld zit is de moederkoek die vooraan tegen de buik van de mama ligt.

Dit is een 3D echo 14 weken die bestaat uit foto’s.  Dit zijn hier mooiere foto’s.  Dat komt omdat het kindje mooi evenwijdig met de buik van de mama zit.  Dat resulteert in foto’s waarbij het kindje mooi rechtop zit.  Daardoor heb je op sommige foto’s het volledige kindje compleet met 4 ledematen.  Het kindje beweegt hier ook heel wat.  Daardoor hebben we heel verschillende foto’s.  Tussenin zijn de foto’s ergens omgezet in de roze schaduwtechniek.

3D 14 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

En hier zie je een filmpje van 3D echo 14 weken.  Je hoort er uitleg bij.  Als dit filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Er komt automatisch een volgend filmpje.  Je zit hier ineens op de 3D playlist van 14 weken.  Veel kijkplezier dus.

En hier zie je de playlist 3D 14 weken.

Kijk ook eens naar 3D echo 15 weken, echo 14 weken en 14 weken zwanger.

En als je nog veel meer wil zien: YouTube Echobaby Marita.

 

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps fotoshoot

Zwangerschaps fotoshoot.  Laat een reeks echofoto’s maken. Zwangerschaps fotoshoot. Laat een reeks echofoto’s maken.  Altijd leuk om te zien en…

Lees meer...

3D echo 35 weken

3D echo 35 weken.  Kijk eens hoe mooi je kindje nu is. 3D echo 35 weken.  Kijk eens hoe mooi…

Lees meer...

39 weken zwanger

39 Weken zwanger. Hoogzwanger.  Je kan nu aftellen. 39 Weken zwanger. Hoogzwanger. Je kan nu aftellen.  Elke dag kan de…

Lees meer...

2 maanden zwanger

2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend. 2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend.  Gezellig spannend.  Er komt nu een…

Lees meer...
Scroll naar boven