7 maanden zwanger

7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho.

7 maanden zwanger.  Dringend komen voor een pretecho.  Als je nog geen pretecho hebt gehad wordt dat dringend tijd.  Hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat we niets meer zien.  Je kindje wordt nu al groot en draait niet meer zo gemakkelijk.  Als hij goed ligt tijdens de echo dan lukt het wel nog.

7 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

Deze echo van 7 maanden zwanger is een life 3D echo.  Je ziet hier hoe ze gemaakt wordt.  Het start dus in 2D.  Kijk eens hoe mooi je dit kindje nu kan zien.  Zelfs met de navelstreng voor het gezichtje lukt dat nog.  Blijf wel kijken want langzaamaan zie je meer van het gezichtje.

Hier zie je een life echo van 7 maanden zwanger.  Je ziet het hierbij zowel in 2D als in 3D.  Het start in 2D.  Daarna wordt er overgeschakeld naar 3D.  Het eindigt met 2D.

7 maanden beeldmateriaal 2023

Hier zie je een filmpje met foto’s van 7 maanden zwanger.  Het begint met gezichtjes met een armpje bij.  Daarna zie je het geslacht van een jongen.  Op het einde zie je een vooraanzicht van het hoofdje.  Kijk zelf maar eens.

7 maanden beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een 3D-echofoto van 7 maanden.

7 maanden zwanger

Hier zie je een filmpje met 3D echofoto’s van 7 maanden zwanger.  Op het startbeeld zie je dat het kindje bolle wangen heeft.  Je ziet hier vooral foto’s van gezichtjes.  Ergens tussenin drinkt het kindje.  Dat zie je doordat het mondje open is.  Op het einde zie je het geslacht van een jongen.  Als het filmpje klaar is dan kan je blijven kijken.  Je krijgt telkens opnieuw een ander filmpje.  Veel kijkplezier.

7 Maanden zwanger komt overeen met 32 weken zwangerschap.  Kijk eens bij echo 32 weken32 weken zwanger en 3D echo 32 weken.

Nog veel meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo drieling

Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder. Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder.  Een buik vol kindjes.  Eerst elk…

Lees meer...

3D echo 16 weken

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak. 3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.  Als je nog geen…

Lees meer...

Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten? Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

3D echo 14 weken

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling. 3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.  Voor de echo geslachtsbepaling…

Lees meer...
Scroll naar boven