3D echo 24 weken

3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen.

3D echo 24 weken.  Je begint hem al te herkennen.  Op 24 weken is je kindje nog wat mager.  Wel kan je al zien op wie hij lijkt.  Na de geboorte ga je hem dan ook herkennen.  Van wie heeft hij de neus, de kin en al de rest?  Het wordt al een zoektocht tijdens de echo.  We kunnen dan vergelijken met beide ouders.  Heel erg leuk om dat te weten te komen.  Zou hij op jou lijken of eerder op je partner?

3D echo 24 weken beeldmateriaal 2024

Om te beginnen zie je hier een life 3D echo 24 weken.  Je ziet hierin een gezichtje en 2 handjes.  Ook zie je een oortje.  Op het einde is alleen het gezichtje in beeld.

3D 24 weken beeldmateriaal 2022

Hieronder zie je een 3D echo 24 weken.  In dit filmpje kom je vooral gezichtjes tegen.  Dat zowel in de gewone 3D-techniek als in de schaduwtechniek.  Ook zie je armpjes, beentjes en de navelstreng.  Kijk zelf maar eens.

Dit is nog een 3D echo 24 weken.  Zoals de vorige echo bestaat deze ook uit foto’s.  Ook zowel in de gewone 3D techniek als in de schaduwtechniek.  In dit filmpje zie je overal gezichtjes en er staan ook 2 armpjes en handjes bij op de foto.

3D 24 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Tot slot nog deze 3D echo 24 weken.  Als eerste zie je hier een open mondje.  Dat komt omdat het kindje hier drinkt.  Verder zie je heel wat gezichtjes met een gesloten mondje.  Later drinkt dit kindje nog eens.  Vervolgens zie je het geslacht van een jongen.  Op het einde van deze 3D echo 24 weken zie je handjes en een voetje.  Als het filmpje gedaan is dan kan je blijven kijken.  Je zit dan op de playlist 3D echo 24 weken en er start telkens opnieuw een ander filmpje.  Veel kijkplezier.

Kijk ook eens naar de playlist 3D 24 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in 3D echo 25 weken, 5 maanden zwanger, echo 24 weken en 24 weken zwanger.

Op YouTube Echobaby Marita kan je terecht voor vele uren Echobabypret.

Meest gelezen berichten

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek. SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  Dit is een medische echo.  De volledige zwangerschap wordt op…

Lees meer...

echo 16 weken

Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. Echo 16 weken. Een mooi moment tussen 2 medische echo’s. …

Lees meer...

echo 5 weken

Echo 5 weken.  Wat kan je nu al ontdekken? Echo 5 weken. Wat kan je nu al ontdekken? Bij 5…

Lees meer...

echo 28 weken

Echo 28 weken. Het ideale moment in de zwangerschap. Echo 28 weken. Het ideale moment in de zwangerschap.  Gemiddeld krijgen we…

Lees meer...
Scroll naar boven