3D echo 19 weken

3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor een 3D.

3D echo 19 weken.  Ook een mooi moment voor een 3D.  Je ziet nu veel meer dan je denkt.  Een echt minimensje dat beweegt.  Vaak laten ze zich langs alle kanten zien.  Daarvan kunnen toekomstige ouders heel erg genieten.

3D echo 19 weken beeldmateriaal 2024

Dit is een life 3D echo 19 weken.  Je ziet hier het gezichtje, een oortje, een armpje en een deel van het beentje.  Kijk maar eens.

Hier zie je een mooie 3D echo 19 weken.  Het is een life filmpje met ingesproken uitleg.  Kijk zelf maar.  Je gaat zeker alles herkennen.  Alles komt ook in beeld.  Geniet er van.  Nu nog hopen dat jouw kindje zich ook zo mooi laat zien.

Dit is een life filmpje 3D echo 19 weken.  Je kan nu nog veel in beeld zien.  Je hoort er hier ook uitleg bij.  Het hoofdje zien we overal.  In het begin zie je bovenarmpjes.  Verder in het filmpje onderarmpjes en handjes.  Je ziet ook nog een groot deel van de benen in beeld.  Dit kindje is heel fier op zijn geslacht.  Hij doet er speciaal zijn bovenbeentje voor weg.  Herken je het?

Hier zie je een life filmpje 3D echo 19 weken.  Je ziet het kindje mooi in beeld.  Hoe verder het filmpje gaat hoe mooier het kindje in beeld komt.  Je ziet hem dan bewegen.  Je hoort er ook uitleg bij.

3D 19 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je foto’s van 3D echo 19 weken.  Je ziet hier onder vooral hoofdjes.  Ook zijn er foto’s waar er ook handjes, voetjes, de navelstreng, een oortje,… op staan.  Kijk zelf maar.

3D 19 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een 3D echo 19 weken.  Dit filmpje bestaat uit echofoto’s in 4D Shading.  Je kan nu nog het hoofdje + bovenlichaampje zien en niet meer het volledige kindje.

Na deze pagina 3D 19 weken zie je hier nog meer filmpjes in de playlist 3D 19 weken.

Kijk ook eens naar 3D 20 weken, echo 19 weken en 19 weken zwanger.

Nog meer van dit moois vind je op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

3D echo 12 weken

3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment. 3D echo 12 weken.  Een vaak bekeken moment.  Op 12 weken is…

Lees meer...

11 weken zwanger

11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. 11 weken zwanger.  Je kindje wordt steeds mooier op echo. …

Lees meer...

echo 12 weken

Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou. Echo 12 weken. Een heel leuke ervaring voor jou.  Een pretecho…

Lees meer...

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...
Scroll naar boven