echo 13 weken

Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling.

Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling.  Langer wachten moet niet meer.  Vanaf 13w2d kan je het weten.  Wordt het roze of wordt het blauw?  Lees er meer over bij geslachtsbepaling 13 weken.

Je kindje is nu 3 maanden.  Eén derde van de zwangerschap is al voorbij.  De misselijkheid en de vermoeidheid van het begin van de zwangerschap zijn waarschijnlijk al over.  Nu begint het mooiste deel van de zwangerschap.  Op echo zie je al een heel mooi kindje.  Een pretecho is niet hetzelfde als een medische echo.  Wij zijn bezig met de mooie dingen en de bewegingen van je kindje.  Daarom kan je veel meer genieten van een pretecho.  Ook als je het geslacht niet wil weten kan je komen om naar je kindje te kijken.

Als je wil weten hoe een echo 13 weken er uit ziet dan kan je hier onder de filmpjes bekijken.  Gewoon hieronder klikken op de filmpjes.

Echo 13 weken 2024

Hier zie je een life echo 13 weken.  Het begint met het kindje in lengterichting.  Daarna wordt hij volledig overlopen.  Op het einde komt het geslacht in beeld.  Herken je het daar?

Filmpjes 13 weken 2023

Hier zie je foto’s en filmpjes van een echo 13 weken.  Op de foto’s zie je overal een gezichtje met een duidelijk profieltje.  Verder zit er nog een groot deel van het kindje in beeld.  In de filmpjes beweegt het kindje.  Daardoor kan je beide armen en benen ook goed zien.  Kijk maar.

Deze echo 13 weken zijn foto’s van heel wat kindjes.  Sommige beelden zijn mooier dan andere.  Slanke dames met veel vruchtwater hebben de mooiste beelden.  Andere zwangere dames kunnen hun kindje ook zien.  Die krijgen ook overal uitleg bij.  Het lijkt wel alsof het eerste kindje turnoefeningen doet.  Hij staat op hoofd en voetjes, met de rug omhoog.  Daarna volgen mooie profieltjes.  Kijk zelf maar.

Echo 13 weken 2022

Hier zie je gewoon alles wat je graag wil zien.  Dat zijn mooie profieltjes, armpjes, beentjes, de navelstreng in kleur, metingen,…

Deze echo 13 weken bestaat uit foto’s.  Op de meeste foto’s zie je het gezichtje.  Gewoon omdat dat het mooiste is.  Ook zie je de rug, armen en benen.  Het filmpje is gemaakt met foto’s van meerdere kindjes.  Toch mooi, zo een echo 13 weken.  Geniet er van.

In deze echo 13 weken zie je zowel foto’s als filmpjes.  Op de foto’s zie je vooral mooie profieltjes.  Al dan niet met het hele lichaampje.  In de filmpjes zie je het hartje kloppen.  Je ziet ook in kleur (blauw en rood) hoe het bloed door het hartje en de navelstreng stroomt.

Hier zie je filmpjes met echofoto’s van 13 weken:

Nog een echo 13 weken:

Hier zie je vrij veel filmpjes van echo’s op 13 weken: playlist 13 weken zwanger,

playlist 3D 13 weken en playlist tweeling 13 weken.

Kijk ook eens bij 13 weken zwanger, 13 weken echo, 3 maanden zwanger, 3D echo 13 weken en echo 14 weken.

En nog veel meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

9 weken zwanger

9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? 9 Weken zwanger.  Geloof je al dat je zwanger bent? …

Lees meer...

8K Echo

8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch. 8K Echo. Upgrade van 3D via 6D tot fotorealistisch.  We vertrekken dus…

Lees meer...

Echo meisje

Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord. Echo meisje.  Een pretecho geeft je het antwoord.  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

3D echo 33 weken

3D echo 33 weken.  Spannend.  Gaat dat nog lukken? 3D echo 33 weken.  Spannend.  Gaat dat nog lukken?  Gaan we…

Lees meer...
Scroll naar boven