Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?  Dat is om mooiere foto’s te krijgen.  Om de beeldkwaliteit te verbeteren.  Hoe meer vruchtwater hoe mooier de foto’s.  Verder beweegt je kindje dan meer.  Moest hij niet goed liggen dan kunnen we hem gemakkelijker in beweging krijgen.  Er is ook meer plaats om van positie te veranderen.

Hier zie je daar een voorbeeld van.  Kijk zelf maar.  De eerste keer waren er wazige beelden.  Dan heeft deze zwangere dame een week minstens 2 liter per dag gedronken.  Kijk zelf maar hoeveel mooier dat is.  Dit filmpje is wel al lang geleden gemaakt.  Met het nieuwe echotoestel zijn de resultaten mooier.

Het hele verhaal is: minstens 2 liter per dag drinken en geen koffie, thee, cola, IceTea, Redbull, chocomelk, chocolade en alcohol. Dit lijstje zijn allemaal producten die vochtafdrijvend zijn. Ook voor een 2D-echo kan je dat best doen. Dan heb je mooiere foto’s. Voor een 3D-echo is dat erg van belang.

Waarom heeft je gynaecoloog of verloskundige dat nog nooit gezegd? Omdat zij niet werken voor de mooie foto’s. Zij zijn gewoon om echo’s te bekijken. Ook als dat wazig is kunnen ze dat zien.

Wil je er nog meer over lezen klik dan hier.

Wil je graag resultaten van pretecho’s zien?  Kijk dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho. Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder…

Lees meer...

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

3D echo 10 weken

3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder. 3D echo 10 weken.  Heel klein en heel bijzonder.  Heel leuk…

Lees meer...

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...
Scroll naar boven