Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?  Dat is om mooiere foto’s te krijgen.  Om de beeldkwaliteit te verbeteren.  Verder beweegt je kindje dan meer.  Moest hij niet goed liggen dan kunnen we hem gemakkelijker in beweging krijgen.  Er is ook meer plaats om van positie te veranderen.

Hier zie je daar een voorbeeld van.  Kijk zelf maar.  De eerste keer waren er wazige beelden.  Dan heeft deze zwangere dame een week minstens 2 liter per dag gedronken.  Kijk zelf maar hoeveel mooier dat is.  Dit filmpje is wel al lang geleden gemaakt.  Met het nieuwe echotoestel zijn de resultaten mooier.

Het hele verhaal is: minstens 2 liter per dag drinken en geen koffie, thee, cola, IceTea, Redbull, chocomelk, chocolade en alcohol. Dit lijstje zijn allemaal producten die vochtafdrijvend zijn. Ook voor een 2D-echo kan je dat best doen. Dan heb je mooiere foto’s. Voor een 3D-echo is dat erg van belang.

Waarom heeft je gynaecoloog of verloskundige dat nog nooit gezegd? Omdat zij niet werken voor de mooie foto’s. Zij zijn gewoon om echo’s te bekijken. Ook als dat wazig is kunnen ze dat zien.

Wil je er nog meer over lezen klik dan hier.

Wil je graag resultaten van pretecho’s zien?  Kijk dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 20 weken

Echo 20 weken. Je bent nu in de helft van je zwangerschap. Echo 20 weken. Je bent nu in de…

Lees meer...

jongen of meisje?

Jongen of meisje?  Wat gaat het worden?  Vanaf 13w2d. Jongen of meisje? Wat gaat het worden?  Spannend.  Wat ga je…

Lees meer...

37 weken zwanger

37 Weken zwanger.  Het einde nadert.  Bijna een nieuw begin. 37 Weken zwanger. Het einde van de zwangerschap komt al…

Lees meer...

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...
Scroll naar top