Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?  Dat is om mooiere foto’s te krijgen.  Om de beeldkwaliteit te verbeteren.  Hoe meer vruchtwater hoe mooier de foto’s.  Verder beweegt je kindje dan meer.  Moest hij niet goed liggen dan kunnen we hem gemakkelijker in beweging krijgen.  Er is ook meer plaats om van positie te veranderen.

Veel drinken voor echo: 2D beeldmateriaal

Veel drinken voor echo.  Kijk eens hoe mooi deze echo van 19 weken is.  De mama heeft veel vruchtwater.  Dat komt omdat ze veel water drinkt.  ‘Ze loopt altijd met haar fles water rond’ zei de papa.  Kijk maar: zo een mooie duidelijke echo wil iedereen.

Veel drinken voor echo.  Dit is een echofilmpje van een mama die altijd veel water drinkt.  Daardoor heeft zij een mooie echo.  Je kan alles duidelijk zien.  Je hoort overal uitleg bij.

Veel drinken: 3D beeldmateriaal

Veel drinken voor echo.  Hier zie je daar een voorbeeld van.  Kijk zelf maar.  De eerste keer waren er wazige beelden.  Dan heeft deze zwangere dame een week minstens 2 liter per dag gedronken.  Kijk zelf maar hoeveel mooier dat is.  Dit filmpje is wel al lang geleden gemaakt.  Met het nieuwe echotoestel zijn de resultaten mooier.

Veel drinken voor echo.  Hier zie je een life filmpje 3D echo 31 weken zwanger.  Het start hier met een gezichtje.  Er ligt ook een armpje naast.  Gelukkig kunnen we het gezichtje duidelijk zien.  Ergens voorbij de helft van het filmpje zie je een mooie glimlach.  Dat maakt deze ouders hier heel blij.  Op het einde van het filmpje zie je het kindje drinken.  De mond gaat daarvoor heel ver open.

Veel drinken voor echo?  Het hele verhaal is: minstens 2 liter per dag drinken en geen koffie, thee, cola, IceTea, Redbull, chocomelk, chocolade en alcohol. Dit lijstje zijn allemaal producten die vocht afdrijvend zijn. Ook voor een 2D-echo kan je dat best doen. Dan heb je mooiere foto’s. Voor een 3D-echo is dat erg van belang.

Waarom heeft je gynaecoloog of verloskundige dat nog nooit gezegd? Omdat zij niet werken voor de mooie foto’s. Zij zijn gewoon om echo’s te bekijken. Ook als dat wazig is kunnen ze dat zien.

Wil je er nog meer over lezen klik dan hier.

Wil je graag resultaten van pretecho’s zien?  Kijk dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...

13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op…

Lees meer...

33 weken zwanger

33 Weken zwanger.  Wat leert een 2D-pretecho je? 33 Weken zwanger.  Wat leert een 2D-pretecho je?  Je kindje weegt nu…

Lees meer...

3D echo 34 weken

3D echo 34 weken.  Je bent al ver gevorderd. 3D echo 34 weken.  Je bent al ver gevorderd.  Met wat…

Lees meer...
Scroll naar boven