Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen?  Dat is om mooiere foto’s te krijgen.  Om de beeldkwaliteit te verbeteren.  Verder beweegt je kindje dan meer.  Moest hij niet goed liggen dan kunnen we hem gemakkelijker in beweging krijgen.  Er is ook meer plaats om van positie te veranderen.

Hier zie je daar een voorbeeld van.  Kijk zelf maar.  De eerste keer waren er wazige beelden.  Dan heeft deze zwangere dame een week minstens 2 liter per dag gedronken.  Kijk zelf maar hoeveel mooier dat is.  Dit filmpje is wel al lang geleden gemaakt.  Met het nieuwe echotoestel zijn de resultaten mooier.

Het hele verhaal is: minstens 2 liter per dag drinken en geen koffie, thee, cola, IceTea, Redbull, chocomelk, chocolade en alcohol. Dit lijstje zijn allemaal producten die vochtafdrijvend zijn. Ook voor een 2D-echo kan je dat best doen. Dan heb je mooiere foto’s. Voor een 3D-echo is dat erg van belang.

Waarom heeft je gynaecoloog of verloskundige dat nog nooit gezegd? Omdat zij niet werken voor de mooie foto’s. Zij zijn gewoon om echo’s te bekijken. Ook als dat wazig is kunnen ze dat zien.

Wil je er nog meer over lezen klik dan hier.

Wil je graag resultaten van pretecho’s zien?  Kijk dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

2 maanden zwanger

2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend. 2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend.  Gezellig spannend.  Er komt nu een…

Lees meer...

3D echo 18 weken

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. 3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. …

Lees meer...

echo 27 weken

Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt. Echo 27 weken. Een mooie mijlpaal is nu bereikt.  Je kindje…

Lees meer...

Echo baby

Echo baby.  Een echo van jou ongeboren baby. Echo baby.  Een echo van jou ongeboren baby is een unieke ervaring. …

Lees meer...
Scroll to Top