6 weken zwanger

6 Weken zwanger.  Op echo zie je een kloppend hartje.

6 Weken zwanger.  Op echo zie je een plekje met kloppend hartje.  Je kan nog niets onderscheiden.  Met een kloppend hartje weet je dat alles goed zit.  Daarom is dit een heel leuke echo.  Je weet nu ook of het 1 of 2 kindjes zijn.  Ook kunnen we meten en dan weet je hoever je bent.  Daarbij krijg je ook een uitgetelde datum.  Je bent nog maar 2 weken overtijd, toch krijg je nu heel veel informatie.

6 Weken zwanger beeldmateriaal 2023

Dit is een filmpje van 6 weken zwanger met foto’s en filmpjes.  Zoals je hier kan zien is het kindje nogal vormloos.  Geen zorgen maken, dat komt heel snel goed.  Je ziet hier metingen die aangeven dat dit kindje 6w1d is.  In de filmpjes zie je het hartje kloppen.  Hoe leuk is dat.

Hier zie je een echo van 6 weken zwanger.  Ze bestaat uit foto’s en filmpjes.  Op de foto’s zie je het vruchtje met de vruchtring in de baarmoeder.  In de filmpjes zie je het hartje kloppen.

Deze echo 6 weken zwanger bestaat uit foto’s en filmpjes.  OP de foto’s zie je de vruchtjes.  Je ziet daarbij ook metingen.  In de filmpjes zie je de kloppende hartjes.

Hier onder zie je echo’s van 6 weken zwanger.  In dit filmpje zie je heel duidelijk de vruchtjes zitten.  Je ziet ook metingen van zowel de vruchtjes als van het vruchtwater.

6 Weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje van 6 weken zie je zowel foto’s als filmpjes.  Eerst zie je foto’s.  Daarop zie je een plekje en dat is het vruchtje.  In de filmpjes daarna zie je het hartje kloppen.  Het vruchtje is nu nog zo klein dat het in het geheel samentrekt.

Hier zie je echofilmpjes van 6 weken met ingesproken uitleg:

Nog een echo 6 weken zwanger.  Dit is een life filmpje.  Je hoort er uitleg bij.

6 Weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier hoor je uitleg bij deze echo van 6 weken.  Herken je alles?

Deze echo 6 weken zwanger is een life filmpje met ingesproken uitleg.  Dit is te vergelijken met jouw echo als je komt.  Alleen is jouw echo veel langer.  Langer genieten dus.

Kijk ook eens bij echo 6 weken, 5 weken zwanger en 7 weken zwanger.

Volg de rest van je zwangerschap via YouTubefilmpjes Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Positieve zwangerschapstest

Positieve zwangerschapstest.  En dan verder? Positieve zwangerschapstest.  En dan verder?  Proficiat/ gefeliciteerd, je zwangerschapstest is positief.  Wat kan je nu…

Lees meer...

22 weken zwanger

22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger. 22 Weken zwanger.  Je bent nu zichtbaar zwanger.  Nu kan je het…

Lees meer...

15 weken zwanger

15 Weken zwanger.  Al goed te zien als het niet je eerste kindje is. 15 Weken zwanger.  Al goed te…

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...
Scroll naar boven