echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar goed voor ligt toch.  Je ziet nu al een duidelijk onderscheid tussen het hoofdje en het lichaampje.  Met wat geluk herken je ook een klein mensje.  Wel in heel andere verhoudingen.  Het is een echo die je heel gelukkig gaat maken.  Een kloppend hartje zien en de eerste menselijke vormen zien maakt je dus heel erg blij.   Als je geluk heb dan zie je al enkele bewegingen.  Dat is niet op elke echo 8 weken.  Als je een kloppend hartje ziet op 8 weken, dan is er al 93% kans dat alles goed afloopt.

Een eerste mijlpaal op 8 weken

Je kindje is nu een foetus geworden.  Anders geformuleerd: hij heeft nu menselijke vormen.  Een echo vanaf nu is dus nog veel mooier.

Echo 8 weken beeldmateriaal

Wil je graag weten hoe een echo 8 weken er kan uitzien?  Kijk dan maar naar de filmpjes hier onder.  Veel kijkplezier.  Een pretecho kan op elk moment.  Ook op 8 weken is dat een fijne ervaring.

Dit is een life echo 8 weken.  Vanuit de hoek dat we kijken zit het kindje niet handig.  Daardoor zie je een doorsnede door het lichaampje.  Gelukkig zie je daarin wel een kloppend hartje.  Verder zie je ook het bloed stromen in kleur.  Daarna komt ook het dooierzakje in beeld.  Het gaat hier over een inwendige echo 8 weken.

Deze echo 8 weken is een life filmpje.  Het kindje kijkt hierin naar beneden.  Een profieltje kunnen we daardoor dus niet zien.  Het hoofdje zit bovenaan in beeld.  Wat we wel kunnen zien is een armpje.  Daar wordt naar gewezen en dat wordt apart in beeld gehaald.  Het is hier een zwangerschap van 8w6d.

Dit is een real life filmpje echo 8 weken.  Het kindje wordt hierin volledig overlopen en je hoort wat het is.  Je ziet al een oortje, neusje, armpjes en beentjes.  Op het einde zie je ook een meting.  Daarmee weet je de zwangerschapsduur en de uitgetelde datum.

Kan een 3D echo 8 weken?

Ja, want hieronder zie je daar het bewijs van.  Neen, want dat is nog heel erg vroeg en meestal kan dat dus niet.

Dit volgende filmpje echo 8 weken start met een 3D echo foto.  Dat is heel bijzonder voor deze jonge zwangerschapsduur.  Daarna volgt er een filmpje met kloppend hartje.  Het kindje beweegt hierin.  Het laatste deel van het filmpje bestaat uit foto’s.  Daarvan zijn er ook enkele foto’s met de doorbloeding in kleur.  Als dit filmpje gedaan is dan kan je blijven kijken.  Je zit nu op de playlist 8 weken zwanger.  Er zal telkens opnieuw een nieuw filmpje opstarten.  Veel kijkplezier.

Nog meer zie je op playlist 8 weken zwanger8 weken zwanger en 8 weken echo.

Kijk ook eens bij echo 7 weken en echo 9 weken.

En nog veel meer echofilmpjes kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.  Sla die link ineens ergens op.  Dan kan je elke week naar filmpjes kijken die overeen komen met jou zwangerschapsduur.

Meest gelezen berichten

Zwangerschaps weken

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken. Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.  Verder in…

Lees meer...

27 weken zwanger

27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama. 27 Weken zwanger.  Je kindje ontwikkelt dankzij zijn mama.  Hij heeft…

Lees meer...

Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten? Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je…

Lees meer...

6D Echo

6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer. 6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer.  Dat kan door gebruik…

Lees meer...
Scroll naar boven