echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar goed voor ligt toch.  Je ziet een duidelijk onderscheid tussen het hoofdje en het lichaampje.  Met wat geluk herken je een klein mensje.  Wel in heel andere verhoudingen.  Het is een echo die je heel gelukkig gaat maken.  Een kloppend hartje zien en de eerste menselijke vormen zien maakt je heel erg blij.  Als je een kloppend hartje ziet op 8 weken dan is er al 93% kans dat alles goed verloopt.

Om te weten hoe jou echo zou kunnen zijn kan je hieronder kijken.  Je ziet hier foto’s en filmpjes van een zwangerschap van 8w2d:

Hier zie je een filmpje van 8 weken.  Het start met een kort filmpje waarin je het hartje ziet kloppen.  Daarna volgen er foto’s.

Nog meer zie je op playlist 8 weken zwanger8 weken zwanger en 8 weken echo.

Nog veel meer echofilmpjes kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.  Sla die link ineens ergens op.  Dan kan je elke week naar filmpjes kijken die overeen komen met jou zwangerschapsduur.

Meest gelezen berichten

echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho. Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je…

Lees meer...

Echo geslachtsbepaling

Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen? Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen?  Daar ben…

Lees meer...

34 weken zwanger

34 Weken zwanger.  Je lichaam bereidt zich voor op de bevalling. 34 Weken zwanger.  Je kindje weegt nu ongeveer 2kg250. …

Lees meer...

echo 5 weken

Echo 5 weken. Hoera! Je bent zwanger zegt de echo. Echo 5 weken. Hoera! Je bent zwanger zegt de echo. …

Lees meer...
Scroll naar boven