echo 8 weken

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.

Echo 8 weken. Nu herken je een profieltje.  Als het kindje daar goed voor ligt toch.  Je ziet een duidelijk onderscheid tussen het hoofdje en het lichaampje.  Met wat geluk herken je een klein mensje.  Wel in heel andere verhoudingen.  Het is een echo die je heel gelukkig gaat maken.  Een kloppend hartje zien en de eerste menselijke vormen zien maakt je heel erg blij.  Als je een kloppend hartje ziet op 8 weken dan is er al 93% kans dat alles goed verloopt.

Wil je graag weten hoe een echo van 8 weken er kan uitzien?  Kijk dan maar naar de filmpjes hier onder.  Veel kijkplezier.  Een pretecho kan op elk moment.  Ook op 8 weken is dat een fijne ervaring.

Dit is een real life filmpje.  Het kindje wordt volledig overlopen en je hoort wat het is.  Je ziet al een oortje, neusje, armpjes, beentjes,…  Op het einde zie je een meting.  Dan weet je de zwangerschapsduur en de uitgetelde datum.

Je ziet hier foto’s en filmpjes van een zwangerschap van 8w2d:

Hier zie je een filmpje van 8 weken.  Het start met een kort filmpje waarin je het hartje ziet kloppen.  Daarna volgen er foto’s.

Nog meer zie je op playlist 8 weken zwanger8 weken zwanger en 8 weken echo.

En nog veel meer echofilmpjes kan je bekijken op YouTube Echobaby Marita.  Sla die link ineens ergens op.  Dan kan je elke week naar filmpjes kijken die overeen komen met jou zwangerschapsduur.

Meest gelezen berichten

Echo na een miskraam

Echo na een miskraam maakt heel gelukkig. Echo na een miskraam in het verleden maakt heel gelukkig.  Zien is weten. …

Lees meer...

3 maanden zwanger

3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij. 3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij.  Nog 2 te gaan. …

Lees meer...

30 weken echo

30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho. 30 weken echo.  Dit is een medische groeiecho.  De 30 weken echo…

Lees meer...

Wanneer zwangerschapstest doen?

Wanneer zwangerschapstest doen?  Krijg duidelijkheid. Wanneer zwangerschapstest doen?  Krijg duidelijkheid.  Je wil weten dat je zwanger bent?   Hoe lang moet…

Lees meer...
Scroll naar boven