3D echo 22 weken

3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes.

3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes.  Het is nog niet duidelijk hoe hij er bij de geboorte gaat uitzien.  Heb je graag een 3D echo en moet het gezichtje nog een verrassing blijven?  Dan is het nu dringend tijd om een afspraak in te plannen.  Binnenkort ga je de familietrekjes herkennen in je kindje.  Als je dat wil zien dan kan je beter nog even wachten.

3D echo 22 weken beeldmateriaal 2023

Deze 3D echo 22 weken bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je gezichtjes.  Daarna zie je handjes.  Vervolgens kijkt het kindje je aan.  Verder zie je nog oortjes en natuurlijk ook nog heel wat gezichtjes.  Op het einde zie je ook nog een been.

Hier zie je een filmpje 3D echo 22 weken.  Als je het geluid aanzet dan kan je volgen.  Als eerste zie je een hoofdje met 2 handjes.  Later kan je de 5 vingertjes duidelijk zien.  Op het einde  glimlacht het kindje.

3D 22 weken beeldmateriaal 2022

Dit is een filmpje met foto’s van 3Decho 22 weken.  Hieronder zie je al een foto in de babyroze schaduwtechniek.  De eerste foto’s zijn gezichtjes in de gewone 3D techniek.  Je ziet overal ook de navelstreng.  Kijk eens wat er allemaal kan gemaakt worden met de schaduwtechniek.

3D 22 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit is nog een 3D echo 22 weken.  Kijk eens hoe mooi je het gezichtje hieronder kan zien.  Verder in het filmpje zie je ook armpjes en beentjes.  Op het einde zie je een mooi handje.

In dit filmpje hieronder zie je foto’s van 3D echo 22 weken.  Als eerste zie je gezichtjes.  Daarna komen daar handjes en armpjes bij.  Nog later zie je ook beentjes.  Bijna op het einde kijkt het kindje ons recht aan.  Als het filmpje gedaan is, dan kan je blijven kijken.  Er komt dan telkens opnieuw een ander filmpje 3D echo 22 weken.  Veel kijkplezier hiermee.

Nog meer beelden van 3D echo 22 weken vind je op de playlist 3D 22 weken.

Kijk ook eens op 3D 23 weken en echo 22 weken, 5 maanden zwanger en 22 weken zwanger.

En als je vele uren Echobabykijkplezier wil moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

19 weken zwanger

19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. 19 Weken zwanger.  Je bent nu bijna in de helft. …

Lees meer...

2 maanden zwanger

2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend. 2 maanden zwanger.  Nog heel pril.  Spannend.  Gezellig spannend.  Er komt nu een…

Lees meer...

15 weken zwanger

15 Weken zwanger.  Al goed te zien als het niet je eerste kindje is. 15 Weken zwanger.  Al goed te…

Lees meer...

16 weken zwanger

16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. 16 Weken zwanger.  Een ideaal moment voor een extra echo. …

Lees meer...
Scroll naar boven