3D echo 26 weken

3D echo 26 weken.  Vanaf nu wordt het mooier.

3D echo 26 weken.  Vanaf nu wordt het mooier.  Het onderhuids vet begint vanaf 26 weken.  Nu worden de wangen langzaam boller.  Het volledige gezicht begint nu gevulder te raken.  Als alles mee zit dan heb je nu al mooie beelden.  Vaak wordt het de volgende weken nog mooier.  Een afspraak inplannen kan je al doen.  Dan ben je zeker van een plaats op een moment dat jou past.

Wil je graag resultaten zien van 3D echo’s van 26 weken?  Kijk dan maar in onderstaande filmpjes.

3D echo 26 weken beeldmateriaal 2024

Hier zie je een real life filmpje van een 3D echo 26 weken.  Een navelstreng en een handje liggen op de voorgrond.  Toch zie je het gezichtje nog duidelijk.  Zo kan het ook bij een 3D-echo.  Tot het kindje zich verder verstopt.  Kijk maar.

3D’s van 26 weken beeldmateriaal 2023

Dit is een filmpje met foto’s van 3D echo 26 weken.  Je ziet hier gezichtjes.  Op de eerste foto’s kijkt het kindje ons recht aan.  Verder zie je nog profieltjes.  Het geslacht van een meisje en een oortje kan je ook zien.  Kijk zelf maar verder.

Hier zie je een mooie 3D echo 26 weken.  Het bestaat uit foto’s van het gezichtje.  Ze zijn allemaal duidelijk.  Hier kan je zien wat het kindje van de ouders heeft.  Je zal ook het kindje herkennen na de geboorte.  Leuk zo een pretecho: ineens heel wat geheimen minder.

Deze 3D echo 26 weken bestaat uit foto’s van meerdere zwangere dames.  Je ziet dat een 3D ook mooi kan zijn met benen en armen bij in beeld.  Verder zie je dat het prachtig mooi kan zijn als de zwangere mama veel vruchtwater heeft.

In dit filmpje zie je hoofdjes en voetjes:

3D’s van 26 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je een 3D echo 26 weken.  Je ziet het vooral in de gewone kleur.  Ook zijn er foto’s in de speciale schaduwtechniek.  Je ziet dat kindjes soms hun handjes en voetjes voor hun gezichtje leggen.  Origineel poseren is dat.  Dan doen we trucjes tot we het gezichtje zien.

3D’s van 26 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je filmpjes met foto’s van 3D echo 26 weken.  Kijk zelf maar wat je allemaal kan zien.

Hier zie je nog een 3D echo 26 weken.  Het begint natuurlijk met gezichtjes.  Verder zie je nog armpjes, beentjes en oortjes.  Blijf vooral kijken.  Op het einde zie je mooie voetjes met 5 teentjes die je duidelijk kan tellen.

Hoofdjes, handjes, knietjes, het geslacht van een meisje en de navelstreng.  Je krijgt alles wel ergens in beeld.  Eén van de kindjes is aan het drinken.  Je ziet dus een open mondje.  Kijk maar hoe duidelijk dat een 3D echo 26 weken is.

En hier zie je de playlist van 3D 26 weken.

Kijk ook eens naar 3D echo 27 weken, echo 26 weken en 26 weken zwanger.

En als je nog veel meer wil zien: klik YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo geslachtsbepaling

Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen? Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen?  Daar ben…

Lees meer...

3D-echo

3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo. 3D-echo.  Bekijk je ongeboren baby op een 3D-echo.  Je kan hem na…

Lees meer...

Zwangerschaps weken

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken. Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.  Verder in…

Lees meer...

1 maand zwanger

1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je zwanger bent? 1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je…

Lees meer...
Scroll naar boven