Termijnecho

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.

Termijnecho.  Dit is een echo termijnbepaling.  In Nederland wordt de eerste echo vaak op 10 weken gedaan.  Dat is de termijnecho of echo termijnbepaling.  Het kindje wordt gemeten.  Dan weet je hoe ver je bent.  Ook weet je dan wanneer de uitgerekende bevallingsdatum is.  Als je niet wil wachten tot je die echo krijgt dan kan je al een pretecho inplannen bij Echobaby.  Daar krijg je dezelfde informatie.  Of eigenlijk nog uitgebreider met veel meer uitleg.  Het duurt ook langer.  Daardoor kan je extra genieten.

Wil je zien hoe je kindje er uit ziet op deze termijnecho?

Termijnecho beeldmateriaal 2024

In dit filmpje van een pretecho op 10 weken beweegt het kindje hevig.  Dat is heel fijn voor jou want dan herken je meer.  Ook is dat heel geruststellend.  Als je voor de medische termijnecho gaat is de persoon die de echo maakt daar niet altijd blij mee.  Dan is het moeilijker om alles na te kijken en het kindje te bewegen.  Daar moet jij gewoon niet mee inzitten want op die manier heb jij een langere termijnecho.  Meer tijd om te genieten van je ongeboren kindje.  Gewoon altijd het voordeel bekijken voor jezelf.

Echo termijnbepaling beeldmateriaal 2023

Dit filmpje hier onder laat foto’s en 1 kort filmpje zien van hoe jouw kindje er zou kunnen uitzien op je termijnecho.  Zoals je ergens in het begin kan zien kan het gebeuren dat een kindje ineens een week ouder blijkt te zijn dan op de eerste medische echo.

Hier zie je foto’s en filmpjes van een uitwendige echo termijnbepaling.  Dit kindje zit tegen de rug van de mama.  De schaduwen die je ziet zijn veroorzaakt door de darmen die er voor liggen.

Hier zie je foto’s van hoe je kindje er op de termijnecho uit ziet.  Je ziet een meting.  Dat doen ze ook bij jouw echo.  Daarmee krijg je de juiste zwangerschapsduur.  Ook krijg je dan de uitgetelde datum.

Echo termijnbepaling beeldmateriaal 2022

Hieronder zie je echofilmpjes termijnecho van 10 weken:

De termijnecho is vaak een inwendige echo.  Dan zijn de beelden duidelijker.  Bij Echobaby zijn de 2 mogelijk.  Soms hebben we mooie beelden met een uitwendige echo.  En dat is prima.  Soms ook niet en dan is er de mogelijkheid om inwendig te kijken.  Een verplichting is dat nooit.  Het is gewoon jou keuze: wil je mooiere beelden of vind je het zo O.K.?

Het volgende filmpje termijnecho  start met een kort filmpje.  Daarna volgen er foto’s.  Het tweede filmpje is een volledig real life filmpje.

Dit is een mooi filmpje van 10 weken termijnbepaling.  Als je dat en andere filmpjes bekijkt voor je naar je termijnecho gaat, dan herken je veel meer.  Je verloskundige, gynaecoloog of echoscopiste nemen misschien niet de tijd om het jou allemaal duidelijk uit te leggen.  Dan kan je je best zelf gewoon goed voorbereiden.  Dan haal je meer uit je babydate.

Kijk ook maar eens naar de pretecho-beelden op echo 10 weken, 10 weken zwanger en 3D 10 weken.

Als je nog meer echo’s van 10 weken wil zien: playlist 10 weken zwangerplaylist 3D 10 weken en playlist tweeling 10 weken.

Nieuwsgierig hoe de rest van je zwangerschap er zal uitzien?  Klik dan op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo jongen

Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho. Echo jongen.  Ontdek het geslacht bij een pretecho.  In de filmpjes hieronder…

Lees meer...

Hoeveel weken zwanger

Hoeveel weken zwanger.  Van 4 tot 40 weken. Hoeveel weken zwanger.  Van 4 tot 40 weken.  En hoe weet je…

Lees meer...

Recensies Echobaby

Recensies Echobaby.  Lees hier meer. Recensies Echobaby.  Lees hier meer.  Bijna 900 personen schreven een mooie recensie na hun bezoek…

Lees meer...

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...
Scroll naar boven