3D echo 32 weken

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.

3D echo 32 weken.  Hier is soms de limiet.  Als je kindje goed ligt dan kan het nog prachtig mooi zijn.  Anders zitten we hier vaak op de limiet om hem nog te kunnen draaien.  Niet geprobeerd is altijd mis.  Daarom doen we altijd de nodige trucjes.  Helaas lukt dat vanaf nu niet meer altijd.  Moest je nog kunnen kiezen dan kan je beter vroeger komen.  Anders gaan we het gewoon proberen.

3D echo 32 weken beeldmateriaal 2024

Hier zie je hoe deze 3D echo 32 weken gemaakt wordt.  Het start dus in 2D.  Kijk eens hoe mooi je dit kindje kan zien.  Zelfs met de navelstreng voor het gezichtje lukt dat.

Deze 3D echo 32 weken is een life filmpje.  De navelstreng ligt voor het voorhoofdje en de arm voor de kin.  Gelukkig kunnen we toch het gezichtje zien.

3D 32 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je een filmpje met foto’s van 3D echo 32 weken.  Het begint met gezichtjes met een armpje bij.  Daarna zie je het geslacht van een jongen.  Op het einde zie je een vooraanzicht van het hoofdje.  Kijk zelf maar eens.

3D 32 weken beeldmateriaal 2022

Het aanbevolen moment ligt vroeger in de zwangerschap.  Daardoor is er weinig materiaal van 3D echo 32 weken.  Je ziet hier een hoofdje dat gedeeltelijk achter de moederkoek zit en een oortje.  Een heel kort filmpje dus.

3D 32 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je nog foto’s van 3D echo 32 weken.  Zoals je kan zien op de startfoto kan een ongeboren kindje poseren met zijn voet tegen zijn gezicht.  Hier zie je allemaal 3D gezichtjes.  Soms ligt er ook een handje bij.  Als het filmpje gedaan is kan je blijven kijken.  Je staat op een playlist en krijg telkens opnieuw een ander filmpje te zien.  Veel kijkplezier.

En hier zie je de playlist van 3D 32 weken.

Kijk ook eens bij 32 weken zwanger en 7 maanden zwanger voor 2D-foto’s van 32 weken.

Op YouTube Echobaby Marita zie je nog veel meer moois.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

29 weken zwanger

29 Weken zwanger.  De derde trimester is ingezet. 29 Weken zwanger.  De derde trimester is ingezet.  Sinds vorige week.  Je…

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

Echo drieling

Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder. Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder.  Een buik vol kindjes.  Eerst zullen…

Lees meer...

echo’s zwangerschap

Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht. Echo’s zwangerschap. Hier zie je een mooi overzicht.  Op elk moment in…

Lees meer...
Scroll naar boven