echo 26 weken

Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou.

Echo 26 weken. Een leuke extra babydate voor jou.  Bij een pretecho zie je je kindje nog eens.  Je ziet wat hij doet.  Ook kan je te weten komen hoeveel hij weegt.  Vanaf nu gaat dat echt vooruit.  Bij een 3D echo kan je al kennis maken en kijken op wie hij lijkt.

Echo 26 weken beeldmateriaal 2023

Hier in dit filmpje met foto’s van echo 26 weken begint het met voetjes.  In de categorie leuke weetjes is er een voetje gemeten.  Dat is nu 4,8 cm.  Verder zie je nog de navelstreng, gewoon en in kleur.  Dan komen er nog gezichtjes en de rug.  Als je blijft kijken mag je nog een mooi profieltje zien en het geslacht van een meisje.

Deze echo 26 weken bestaat uit foto’s.  Je ziet de navelstreng, het profieltje, de rug, het geslacht van een meisje en een jongen, een voetje en nog veel meer.  Kijk maar.

26 weken beeldmateriaal 2022

In dit filmpje zie je foto’s van echo 26 weken.  Je ziet profieltjes, de navelstreng, het geslacht van een jongen.  Ook zie je een kindje met een open mondje.  Dat kindje was aan het drinken.

Hier zie je voorbeelden van een 3D echo 26 weken.  Zowel in de gewone 3D techniek als in de schaduwtechniek.  Je ziet gezichtjes, al dan niet met een voetje en een handje bij op de foto.

26 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

In dit filmpje echo 26 weken zie je vooral gezichtjes.  Soms met een handje er bij.  Als je geluk hebt dan kan je het geslacht ook in 3D zien.  Het kindje moet dan wel de beentjes open doen.  Op de foto’s zie je een jongen.

Nog meer resultaten van echo’s van 26 weken vind je op de playlist 26 weken zwanger en playlist 3D 26 weken.

Kijk hier ook eens bij 26 weken zwanger, 3D 26 weken en echo 27 weken.

En nog meer vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. 3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. …

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

3D echo 14 weken

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling. 3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.  Voor de echo geslachtsbepaling…

Lees meer...

3D echo 18 weken

3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. 3D echo 18 weken.  Ook heel mooi voor een 3D. …

Lees meer...
Scroll naar boven