24 weken zwanger

24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen nu open.

24 Weken zwanger.  De oogjes kunnen vanaf nu open.  Je ziet dan je kindje rondkijken.  Dat is heel mooi om te zien.  Dan kan op elke echo tussen 24 en 40 weken.  Het kindje weegt 560 à 610 gram op 24 weken zwanger.  Het is een mooi moment voor een extra echo.  Vooral omdat het midden tussen twee medische echo’s is.  Het is al even geleden dat je je kindje nog hebt gezien.  Het zal ook nog even duren voor je hem weer ziet.

24 Weken zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een life echo 24 weken zwanger.  Het begint hier met het hoofdje.  Daarna zie je het handje.  Dan zie je het hartje kloppen en het bloed door het hartje stromen.  Dan gaan we terug naar het hoofdje en zie je het kindje drinken.  Verder zie je nog gewoon alles in beeld.  Het eindigt met de voetjes en het geslacht.

24 Weken beeldmateriaal 2023

Dit filmpje van 24 weken zwanger bestaat uit foto’s.  Het begint met een handje waarbij je duidelijk 5 vingertjes kan tellen.  Dan volgt er een oortje, een profieltje, de rug en voetjes.  En dan krijg je een prachtig profieltje.  Daarvoor moet je geluk hebben.  Verder volgt het geslacht van een jongen.  Verder kijk zelf maar.  Je krijgt nog mooie foto’s te zien.

24 Weken beeldmateriaal vorige echotoestellen

Hier zie je 3D-echofoto’s van 24 weken.  Kijk zelf maar hoe duidelijk dat in beeld komt.  Je ziet vooral gezichtjes.  Gewoon omdat dat het liefst gezien wordt.  Op wie lijkt hij?  Naast het gezichtje zie je ook de navelstreng en een voetje.  Tussenin krijgen we ook het geslacht van een jongen in beeld.  Het eindigt met handjes.

Dit is een mooi echofilmpje van 24 weken zwanger waarin alles uitgelegd wordt:

Hier zie je een echofilmpje van 24 weken zwanger met meting en gewichtsbepaling.  Daarvoor kan je ook naar Echobaby komen.

Nog meer echofilmpjes van 24 weken vind je hier.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in echo 24 weken, 3D echo 24 weken, 23 weken zwanger en 25 weken zwanger.

Meest gelezen berichten

8 maanden zwanger

8 maanden zwanger.  Alleen nog een beetje groeien. 8 maanden zwanger.  Alleen nog een beetje groeien.  Verder is je kindje…

Lees meer...

3D echo 13 weken

3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. 3D echo 13 weken.  Het meest bekeken moment bij Echobaby. …

Lees meer...

echo 21 weken

Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen? Echo 21 weken. Wat kan je nog te weten komen…

Lees meer...

echo 38 weken

Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je de geboorte af? Echo 38 weken. Nog een echo of wacht je…

Lees meer...
Scroll naar boven