Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je dat vanaf 13w2d te weten komen.  Dat komt omdat Echobaby een heel duur echotoestel heeft met heel duidelijke beelden.  Verder wordt er de tijd genomen om dat te weten te komen.  Trucjes staan er ook op het programma als het kindje niet goed ligt om het geslacht te zien.  Je kan er dus van uit gaan dat je het zal weten als je minstens 13w2d bent.

Hier onder kan je foto’s van het geslacht van een baby bekijken:

Filmpjes geslacht baby 2024

Hier zie je een life filmpje van een geslacht baby.  Vanaf het begin van de echo zit het in beeld: het is een meisje.  Verder zie je het kindje volledig in beeld.  Kijk maar of je alles kan herkennen.

Geslacht baby?  Dit is een life filmpje van een pretecho met geslachtsbepaling.  Je ziet het kindje heel mooi in beeld.  Ook het geslacht is overduidelijk.  Herken je het?

Filmpjes geslacht 2023

Hier zie je foto’s van geslacht baby van jongens van 15 weken.  Om het duidelijk te maken staat er vaak een pijltje bij.  Er zijn foto’s vanuit alle richtingen.  Herken je het?  De bedoeling hier is het geslacht.  Toch zie je ook heel wat andere lichaamsdelen op de foto’s.

Deze echo geslacht baby bestaat uit foto’s van 14 weken jongens.  Het gaat over foto’s van meerdere kindjes en vanuit verschillende kanten bekeken.

Als eerste in de reeks van geslacht baby starten we met meisjes van 13 weken.  Kijk maar eens.

En dan jongens van 13 weken.  Kijk maar hoe duidelijk dat dat te zien is met een goed echotoestel.  Een piemeltje is nu 3 mm.

Filmpjes en foto’s geslacht 2022

Geslacht baby.  Nog meer filmpjes en ook foto’s.

In dit filmpje zie je foto’s van het geslacht van meisjes van 13 weken.  Herken je het?  Het ziet er anders uit dan na de geboorte.  Daarom is het voor ouders vaak moeilijk te zien.

En hier zie je echofoto’s van jongens van 13 weken.  Dat lijkt meer op het beeld van na de geboorte.  Daarom is het voor toekomstige ouders vaak goed te herkennen.

Hier zie je foto’s van meisjes van 13 weken:

geslacht baby

geslacht baby

En hier zie je dan foto’s van jongens van 13 weken:

geslacht baby

 

geslacht baby

In dit filmpje zie je echofoto’s van meisjes van 14 weken:

Dit is een filmpje met echofoto’s geslacht baby van jongens van 14 weken:

Kijk ook eens bij geslachtsbepaling 13 weken,  nubtheorie,  Echo geslachtsbepalingJongen of meisje?, Geslacht babyEcho meisjeEcho jongen, Echo geslacht herkennen.

En nog veel meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

6 maanden zwanger

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling. 6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.  Als je kindje vanaf nu geboren wordt, dan…

Lees meer...

echo 7 weken

Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. Echo 7 weken. Een langwerpig vormpje met een bredere kant. …

Lees meer...

28 weken echo

28 weken echo.  Dit is de derde medische echo. 28 weken echo.  Dit is de derde medische echo.  De echo…

Lees meer...

12 weken zwanger

12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo. 12 Weken zwanger.  Tijd voor een medische echo.  Gaat alles goed?  Het…

Lees meer...
Scroll naar boven