Geslacht baby

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?

Geslacht baby.  Vanaf wanneer kan je dat weten?  Bij Echobaby kan je dat al vanaf 13w2d te weten komen.  Dat komt omdat Echobaby een heel duur echotoestel heeft met heel duidelijke beelden.  Verder wordt er bij de pretecho de tijd genomen om dat te weten te komen.  Trucjes staan er ook op het programma als het kindje niet goed ligt om het geslacht te zien.  Je kan er dus van uit gaan dat je het zal weten als je minstens 13w2d bent.

Geslacht baby

Spannend is dat.  Wat ga jij krijgen?  Een jongen of een meisje?  Welke kleertjes en spulletjes moet je kopen.  Vind je ook dat je veel te lang moet wachten?  Ben je nu al nieuwsgierig?  Je kan gewoon een afspraak inplannen vanaf 13w2d en dan weet je het.  Kom het gewoon ontdekken.  Je krijgt er uitleg bij en je kan het zelf zien.  Daarna kan je gaan shoppen en de babykamer inrichten.

Kan je al op 13w0d komen voor het geslacht?

Beter nog niet.  Bij de meisjesbeelden op 13w0d zijn er nog kindjes die achteraf geen meisjes blijken te zijn.  Vanaf 13w2d is het altijd goed.

Kan je beter wachten tot 14 of 15 weken voor het geslacht?

Dat mag, maar dat moet echt niet.  Ook vanaf 13w2d kan je het al te weten komen.

Hieronder kan je foto’s van het geslacht baby bekijken:

Geslacht baby echofoto’s 13 weken

Hieronder zie je foto’s van meisjes van 13 weken:

geslacht baby

geslacht baby

En hier zie je dan foto’s van jongens van 13 weken:

geslacht baby

 

geslacht baby

Filmpjes geslacht baby

Hier zie je een life filmpje van een geslacht baby.  Vanaf het begin van de echo zit het in beeld: het is een meisje.  Verder zie je het kindje volledig in beeld.  Kijk maar of je alles kan herkennen.

Geslacht baby?  Dit is een life filmpje van een pretecho met geslachtsbepaling.  Je ziet het kindje heel mooi in beeld.  Ook het geslacht is overduidelijk.  Herken je het?

 

Hier zie je foto’s van geslacht baby van jongens van 15 weken.  Om het duidelijk te maken staat er vaak een pijltje bij.  Er zijn foto’s vanuit alle richtingen.  Herken je het?  De bedoeling hier is het geslacht.  Toch zie je ook heel wat andere lichaamsdelen op de foto’s.

Deze echo geslacht baby bestaat uit foto’s van 14 weken jongens.  Het gaat over foto’s van meerdere kindjes en vanuit verschillende kanten bekeken.

Als eerste in de reeks van geslacht baby starten we met meisjes van 13 weken.  Kijk maar eens.

En dan jongens van 13 weken.  Kijk maar hoe duidelijk dat dat te zien is met een goed echotoestel.  Een piemeltje is nu 3 mm.

 

In dit filmpje zie je foto’s van het geslacht van meisjes van 13 weken.  Herken je het?  Het ziet er anders uit dan na de geboorte.  Daarom is het voor ouders vaak moeilijk te zien.

En hier zie je echofoto’s van jongens van 13 weken.  Dat lijkt meer op het beeld van na de geboorte.  Daarom is het voor toekomstige ouders vaak goed te herkennen.

In dit filmpje zie je echofoto’s van meisjes van 14 weken:

Jongens 14 weken:

Nog meer filmmateriaal

Wil je nog veel meer filmpjes bekijken?  Dan vind je nog een grote reeks onder geslacht.  Veel kijkplezier hiermee.

Kijk ook eens bij geslachtsbepaling 13 weken,  nubtheorie,  Echo geslachtsbepalingJongen of meisje?, Geslacht babyEcho meisjeEcho jongen, Echo geslacht herkennen.

En nog veel meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

500 positieve recensies

500 Positieve recensies kreeg Echobaby van haar zwangere dames. 500 positieve recensies. Dat gaven de zwangere dames die bij Echobaby…

Lees meer...

Echo tweeling

Echo tweeling.  Dubbel mooi en dubbel plezier. Echo tweeling.  Dubbel mooi en dubbel plezier.  Gewoon omdat er 2 kindjes in…

Lees meer...

echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho. Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je…

Lees meer...

echo 29 weken

Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de beste resultaten. Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de…

Lees meer...
Scroll naar boven