3D echo 28 weken

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D .

3D echo 28 weken.  Het ideale moment voor een 3D.  Gemiddeld heb je nu de mooiste beelden.  Je kindje heeft nu al mooie bolle wangetjes.  Hij kan ook nog goed bewegen. Dit komt omdat hij daar nog voldoende plaats voor heeft.  Dat resulteert in meer verschillende echofoto’s.  Helaas betekent dat niet dat je altijd mooie foto’s hebt.  Dat komt omdat het resultaat afhangt van mama en baby.  Lees hier wat je zelf kan doen om betere resultaten te krijgen.  Daarna hopen we op mooi resultaten.  We kijken ook altijd op wie je kindje lijkt.  

Wil je dat ook zelf eens bekijken?  Dan kan je hier onder kijken naar filmpjes met 3D echo’s van 28 weken.  En als je dat daarna ook graag hebt van je eigen kindje dan kan je hier een afspraak maken.

3D echo 28 weken beeldmateriaal 2024

In dit life filmpje 3D echo 28 weken zie je een heel mooi gezichtje.  Verder in het filmpje komen er 2 beentjes naast het hoofdje.  Ook dan kan je het gezichtje nog goed zien.

3D 28 weken beeldmateriaal 2022

Je kan duidelijke gezichtskenmerken zien op deze 3D echo 28 weken.  Zo ziet je kindje er uit als hij geboren wordt.  Nu al kan je vergelijken met de ouders en dan weet je op wie je kindje lijkt.

Hier zie je nog meer lieve gezichtjes van 3D echo 28 weken.

Hier zie je foto’s 3D echo 28 weken in de speciale schaduwtechniek:

Dit is hier nog een 3D echo 28 weken met foto’s.

3D 28 weken beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit zijn 3D echo 28 weken foto’s die met het vorige echotoestel zijn gemaakt.  Je ziet hier gezichtjes.  Soms met armpjes en handjes er naast.  Het kindje steekt ergens het wijsvingertje op.  Even later zie je een glimlach.  Op het einde is er een kindje aan het drinken.  Daarbij zie je het mondje open gaan en het kindje steekt de tong enkele keren uit.  Als het filmpje klaar is kan je blijven kijken.  Er start elke keer een nieuw filmpje.  Veel kijkplezier.

En kijk hier naar de playlist 3D 28 weken om nog meer filmmateriaal te zien.

Kijk ook eens op 3D echo 29 weken en 28 weken zwanger, echo 28 weken, 28 weken echo en 6 maanden zwanger.

Als je veel filmmateriaal wil zien dan kijk eens op YouTube Echobaby Marita.  Veel kijkplezier.

Meest gelezen berichten

38 weken zwanger

38 Weken zwanger.  Uitgetelde bevallingsdatum in zicht. 38 Weken zwanger.  Uitgetelde bevallingsdatum in zicht.  Je bent nu uitgeteld (of uitgerekend)….

Lees meer...

1 maand zwanger

1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je zwanger bent? 1 maand zwanger.  Weet je nu al dat je…

Lees meer...

Eerste echo zwangerschap

Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat? Eerste echo zwangerschap.  Wanneer doe je dat?  Gewoon wanneer dat jij dat wil. …

Lees meer...

3D echo 21 weken

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje. 3D echo 21 weken.  Je ziet een groot…

Lees meer...
Scroll naar boven