echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho.

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je er nog geen gehad hebt.  Dit is soms de limiet.  Vanaf nu wordt het moeilijker en moeilijker om je kindje nog te laten draaien als hij niet goed ligt.  Hij wordt groter en groter en de resultaten zijn daardoor vaak minder goed dan nu.  Als je kindje goed ligt dan blijft het mooi.  Je kindje beweegt langzaam minder.  Dat resulteert in minder verschillende beelden.  Hij kijkt meestal naar dezelfde kant.

Bij Echobaby kan je terecht voor een 2D of 3D-echo.  Maak hier een afspraak voor jou echo 32 weken.  Je krijgt in ieder geval heel wat uitleg en je zal weten hoeveel je kindje weegt.

Echo 32 weken beeldmateriaal 2024

Deze echo 32 weken bestaat gedeeltelijk uit 2D en gedeeltelijk uit 3D.  Het begint met het hoofdje in 2D.  Daarna schakelen we over naar 3D en dan werken we dat nog wat bij.  De navelstreng zit voor het gezichtje.

Deze echo 32 weken hieronder is een life filmpje.  Alles wordt hierbij overlopen.  Dit filmpje begint bij het hoofdje.  Tijdens de echo zie je het hartje kloppen.  Je ziet ook dat het kindje beweegt.  Op het einde komen we terug bij het hoofdje.  Zo kan jouw echo op 32 weken er ook uitzien.  Wel hoor je er dan overal uitleg bij.  Je echo zal ook langer duren dan dit filmpje.

32 weken beeldmateriaal 2023

Deze echo 32 weken bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je het hoofdje en een profieltje.  Verder zie je het geslacht van een jongen en voetjes.  Op het einde zie je het geslacht van een meisje, voetjes en handjes.

32 weken beeldmateriaal 2022

Beeldmateriaal van echo 32 weken hebben we voorlopig niet veel.  Hieronder dus een heel kort filmpje.  Alleen maar 2 profieltjes en het geslacht van een jongen:

Voor meer resultaten kan je verder kijken naar de playlist 32 weken zwanger en de playlist 3D 32 weken.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in 32 weken zwanger, 7 maanden zwanger en 3D echo 32 weken.

Nog meer vind je op YouTube Echobaby Marita.  Voor alle zwangerschapsduren.

Meest gelezen berichten

3D echo 33 weken

3D echo 33 weken.  Spannend.  Gaat dat nog lukken? 3D echo 33 weken.  Spannend.  Gaat dat nog lukken?  Gaan we…

Lees meer...

26 weken zwanger

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei. 26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.  Tot nu…

Lees meer...

echo 14 weken

Echo 14 weken. Ken je het geslacht al? Jongen of meisje? Echo 14 weken. Ken je het geslacht al?  Jongen…

Lees meer...

20 weken echo

20 weken echo.  Dit is de tweede medische echo. 20 Weken echo.  Dit is de tweede medische echo.  Een andere…

Lees meer...
Scroll naar boven