3D echo 16 weken

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.

3D echo 16 weken.  Maak dringend een afspraak.  Als je nog geen jonge 3D-echo gehad hebt, dan kan je nu best een afspraak maken.  Het voordeel van een jonge 3D-echo is dat je je kindje volledig in beeld krijgt.  Dat geeft een mooi overzicht.  Je ziet hem tijdens de echo in zijn geheel bewegen.  Dat is ook mooi om te bekijken.  Verder in de zwangerschap zal je van week tot week iets minder in één beeld krijgen.  Je kan dus beter niet langer wachten als je je kindje nog graag in zijn geheel ziet.  Bij Pretecho kan je meer lezen over wat je kan verwachten.  We maken er voor jou een leuke ervaring van tijdens jouw 3D echo 16 weken.

3D echo 16 weken beeldmateriaal 2024

Hieronder zie je een life filmpje 3D echo 16 weken.  In het begin kijkt het kindje je recht aan.  Verder kijkt hij naar links.  Op het einde legt hij 2 handjes voor zijn gezichtje.  Dat kan ook gebeuren tijdens een echo.

Dit kindje op deze 3D echo 16 weken hieronder zit heel relaxed te chillen met 2 handjes voor het gezichtje en de beentjes over elkaar.  Daarna zie je een handje bewegen.  Daardoor kijk je mooi op de vingertjes.  Zullen we hem dan toch maar wakker maken?  Voor dit YouTubefilmpje hieronder hebben we dat niet gedaan.  Als jij komt voor jouw kindje, dan zullen we dat zeker wel doen.

https://www.youtube.com/watch?v=jg8XvqHUHfw

Deze echo hieronder is een life filmpje 3D echo 16 weken.  Het kindje zit hierin gehurkt en kijkt ons aan.  Je ziet het in het begin in de gewone 3D techniek?  Daarna wordt er overgeschakeld naar de schaduwtechniek of 4D Shading.  Kijk maar eens hieronder hoe er dan a.h.w. een lampje door de buik gaat.  Het licht en de schaduw verandert dan continu van plaats.

Hieronder zie je een life echo van 3D echo 16 weken.  Het kindje wordt hierin volledig overlopen.  Zet dus vooral het geluid aan en volg het pijltje.  Dan hoor je overal uitleg bij.  Veel kijkplezier hiermee.

Deze 3D echo 16 weken is een life filmpje.  Het kindje zit hierin mooi rechtop en je ziet hem van hoofd tot voetjes volledig in beeld.  Je hoort er ook uitleg bij.  Kijk maar eens hieronder hoe mooi dat is.

16 weken 3D beeldmateriaal 2023

Wil je graag weten hoe een 3D echo 16 weken er kan uit zien?  Dan kan je hieronder de filmpjes bekijken.  Het eerste filmpje start met ingesproken uitleg.  Op het einde zie je beide handjes goed in beeld.  Het kindje steekt zijn duimpje ook op:

Hier kan je 3D-echofilmpjes van 16 weken bekijken:

 

Hier zie je een 3D echo 16 weken met ingesproken uitleg:

16 weken 3D beeldmateriaal vorig echotoestel

Dit is een 3D echo 16 weken.  Als je het geluid aanzet dan hoor je wat het allemaal is.  Het kindje komt mooi in beeld, dus ook zonder uitleg is het wel duidelijk.

Van 3D echo 16 weken is er ook een langere playlist 3D 16 weken.

Ook interessant voor jou is 3D echo 17 weken, echo 16 weken en 16 weken zwanger.

En voor uren Echobaby kijkplezier moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

echo 23 weken

Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. …

Lees meer...

echo 31 weken

Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate. Echo 31 weken. Welkom voor een leuke babydate.  Terwijl jij kijkt zal…

Lees meer...

6 weken zwanger

6 Weken zwanger.  De zwangerschapssymptomen beginnen. 6 Weken zwanger.  De zwangerschapssymptomen beginnen nu echt.  Misschien was je er tot nu…

Lees meer...

40 weken zwanger

40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. 40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. …

Lees meer...
Scroll naar boven