SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  De volledige zwangerschap wordt op structurele wijze   overlopen.  Anders geformuleerd: alles wordt één voor één bekeken.  Zowel het kindje, als de placenta, de baarmoeder, navelstreng en het vruchtwater worden zorgvuldig bekeken.  Dat is om te kijken of alles in orde is.  Dit wordt ook wel 20 weken echo genoemd.  De SEO echo wordt gedaan tussen de 18 en de 22 weken.  Vroeger zijn de organen daarvoor nog niet voldoende ontwikkeld.  Ervaren echoscopisten doen de echo’s het liefst vanaf 18 weken.  De anderen vanaf 20 weken omdat het dan groter en duidelijker is.  Boven de 22 weken worden de ribbetjes groter en dan is een hartje moeilijker te beoordelen.

SEO of pretecho?

Dat is geen goede vraag: het is gewoon beide.  Elk heeft zijn eigen accenten.  Samen wordt jij er beter van.  Alles mag in orde zijn EN je mag genieten van je kindje.  Eerst het ene en dan het andere.  Daarna kan je rustig verder genieten van je zwangerschap.

Na de SEO- Structureel Echoscopisch onderzoek weet je of alles goed is.  Ook bij Echobaby kan je je kindje laten nakijken.  Dat kan op elk moment in de zwangerschap.  Het vervangt wel geen echo bij de gynaecoloog of verloskundige.  Zeker de echo van rond de 20 weken is erg van belang.  De SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek mag je absoluut niet missen.

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek beeldmateriaal 2024

Wil je ook eens graag weten hoe je kindje er uit ziet op het moment van de SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek?  Kijk dan maar in onderstaand filmpje.  Dit is hier een life 3D echo 19 weken.  Je ziet daarbij het gezichtje, een oortje, een armpje en een deel van het beentje.

Wat zeker niet mag ontbreken op de SEO- Structureel Echoscopisch onderzoek is een meting.  Dit is de meting van een kindje van 19 weken.  Dat valt binnen de periode van de SEO.  Je ziet hier hoe dat gebeurt.  Eerst een meting van het hoofdje met zowel de breedte van het hoofdje als de hoofdomtrek.  Daarna meten we de buikomtrek.  Als laatste meten we het bovenbeentje.  Met al die cijfers samen geeft het toestel dan het gewicht van het kindje.  Hier is dat 265 gram.  Dat komt overeen met 18w6d.

SEO  beeldmateriaal 2023

Hoe ziet je kindje er uit op de SEO- Structureel Echoscopisch onderzoek?  Een medische echo gaan we hier niet tonen.  Om de eenvoudige reden dat dat niet ons ding is.  Wel volgt hier een reeks foto’s.  Je ziet gezichtjes, geslachten van jongens, de rug, een oortje en een voetje.  Gewoon omdat dat mooi is om te kijken.  De laatste foto geeft het resultaat van een meting.  Dat mocht natuurlijk niet ontbreken, omdat dat in een SEO ook nooit ontbreekt.

SEO beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je mooie pretechofoto’s van 20 weken zwanger.  Dat is het moment van de SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek.  Wat is het grote verschil tussen een pretecho en een medische echo?  Bij een pretecho komt je kindje zo mooi mogelijk in beeld.  We staan ook stil bij wat hij doet.  Daardoor kan jij genieten van je kindje.

Waarschijnlijk heb je naast  ook interesse in pretecho’s op 20 weken.  Kijk dan bij 20 weken zwanger, echo 20 weken en 3D echo 20 weken.

Interesse in nog veel meer beeldmateriaal?  Klik YouTube Echobaby Marita.

SEO – Structureel Echoscopisch Onderzoek

Meest gelezen berichten

Foetus

Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap. Foetus.  De tweede fase van de zwangerschap.  Een foetus is een ongeboren baby…

Lees meer...

echo 29 weken

Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de beste resultaten. Echo 29 weken. Maak nu een afspraak voor de…

Lees meer...

echo 13 weken

Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling. Echo 13 weken. Kom nu voor een geslachtsbepaling.  Langer wachten moet niet…

Lees meer...

6D Echo

6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer. 6D Echo. Je kindje nog mooier en realistischer.  Dat kan door gebruik…

Lees meer...
Scroll naar boven