echo 34 weken

Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak.

Echo 34 weken. Maak nu nog dringend een afspraak.  Rond deze tijd begint een eerste kindje in te dalen.  Het voorhoofd zie je dan niet meer.  De tweede en volgende kindjes dalen pas in op het einde van de arbeid.  Daardoor heb je nog langer mooie foto’s.  Voor een 2D-echo kan je tot het einde van de zwangerschap terecht.  Dan weet je hoeveel je kindje weegt.  Je ziet hem dan ook bewegen.  Overal krijg je uitleg bij.

Een afspraak maken bij Echobaby kan je hier: klik afspraak maken.

Echo 34 weken beeldmateriaal 2024

Deze echo 34 weken is een life filmpje.  Als eerste zie je het hoofdje en het kindje drinkt.  Daarna volgt een oortje en de rug.  Zoals je kan zien is de buik nu al erg gevuld.  Tijdens de echo zie je het hartje kloppen.  Verder kan je ook het geslacht zien: een meisje.

Hieronder zie je een live filmpje echo 34 weken.  In het begin van het filmpje zie je het kindje drinken.  Daarna zie je het volledige kindje.  Alles wordt achtereenvolgens overlopen.

34 weken beeldmateriaal 2022

Hieronder zie je een kort filmpje met foto’s van echo 34 weken.  Je ziet hierin een profieltje, de navelstreng en het geslacht van een jongen.  Meer hadden we toen niet.

In dit filmpje zie je 3D-filmpje echo 34 weken.  Hieronder zie je al een gezichtje met een handje.  In het filmpje zie je vergelijkbare foto’s in de gewone 3D-techniek en in de schaduwtechniek.  Verder zie je ook het geslacht van een jongen.  Als het filmpje gedaan is dan kan je blijven kijken.  Je komt dan op de playlist 34 weken en krijgt telkens opnieuw een ander filmpje.

Voor meer resultaten van 34 weken kan je kijken op de playlist 34 weken zwanger en playlist 3D 34 weken.

Kijk ook eens bij 34 weken zwanger, 3D echo 34 weken, echo 35 weken en YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

3D echo 36 weken

3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D. 3D echo 36 weken.  Beter laat dan nooit een 3D. …

Lees meer...

echo 11 weken

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje. Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je…

Lees meer...

13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op…

Lees meer...

3D echo 14 weken

3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling. 3D echo 14 weken.  Samen met de geslachtsbepaling.  Voor de echo geslachtsbepaling…

Lees meer...
Scroll naar boven