Echo vroedvrouw

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?  Een vroedvrouw heeft kennis van de zwangerschap en haar eventuele problemen.  Je kan bij haar terecht met vragen hierover.

Bij een echo bij de gynaecoloog wordt het medische bekeken.  Als je voor een pretecho bij een vroedvrouw kiest dan primeert het leuke.  We gaan altijd voor het gezellige.  Kennis maken met je kindje, zien wat hij doet,…  Terwijl je naar je kindje kijkt kan je ook al je vragen stellen.  We kunnen ook specifiek gaan kijken naar wat je graag wil weten.

Wat is het voordeel van een pretecho vroedvrouw bij Echobaby?

Bij Echobaby kom je bij een vroedvrouw met 19 jaar ervaring.  En dat op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en neonatologie.  Daarna heeft ze in Nederland de opleidingen voor verloskundigen gevolgd.  Een basisopleiding en de 20 wekenecho.  Alles samen is dat heel veel kennis.  Je kan dus veel vragen stellen.  En je kindje wordt ook nagekeken.  Het vervangt wel geen echo bij de gynaecoloog.  Toch is het een geweldige ervaring, gewoon met andere bedoelingen.  Een echo vroedvrouw draait rond jou: wat wil jij zien, wat kan jou geruststellen, welke vragen heb je?  En als je een vraag zou stellen die niet bij de ervaring en kennis van een vroedvrouw hoort, dan kom je waarschijnlijk te weten aan wie je die vraag wel kan stellen.

Echo vroedvrouw beeldmateriaal

Filmmateriaal met vragen zijn er natuurlijk niet.  Wel kan je Marita horen op veel filmpjes op YouTube Echobaby Marita.  Zo kan jouw echo vroedvrouw er ook uitzien.  Alleen duurt die wel langer.

Echo vroedvrouw 5 weken zwanger

In dit filmpje echo vroedvrouw zie je dus foto’s van 5 weken zwanger.  Dat gaat dus in de eerste plaats om het vaststellen van de zwangerschap.  De allereerste echo en dus de eerste keer dat je je kindje ziet.  Nadat de zwangerschapstest positief is en een bloedafname aangeeft dat je zwanger bent, kan je een afspraak maken bij Echobaby.  Zoals je op de foto’s ziet wordt er dan een meting gedaan.  Je krijgt daarmee dan de uitgetelde datum.  Je weet dan ook ineens hoever je bent.  Vanaf 5w5d zie je het hartje al kloppen.

Echo 7 weken zwanger

Dit is een echo vroedvrouw van 7 weken zwanger met foto’s en filmpjes.  Het begint met foto’s.  Daarbij zijn er enkele met metingen.  Op dit moment in de zwangerschap kan je al zien aan welke kant het hoofdje ligt.  Verder heeft het kindje nog weinig vorm.  Ergens tussenin zie je een filmpje met kloppend hartje.  Daarna komt er een ander kindje op de foto’s.

Echo 10 weken zwanger

Hier zie je een echo vroedvrouw van 10 weken zwanger.  Het kindje wordt uitgebreid overlopen.  Jij zal daar veel uitleg bij krijgen.  Je ziet hier hoe het bloed door het hartje en de navelstreng stroomt.  Dat geeft een heel geruststellend gevoel.  We starten natuurlijk met het hartje dat klopt.  Stel gerust al je vragen.  Je ziet ook een meting en dan weet je dat je kindje goed groeit.

Echo 12 weken zwanger

Dit is ook een life filmpje echo vroedvrouw 12 weken zwanger.  Alles wordt hierin overlopen.  Op het einde zie je dat dit kindje nog bijna gestrekt in de baarmoeder kan.  Dat zien we niet vaak op deze zwangerschapsduur.

Echo 13 weken zwanger

Hieronder zie je het resultaat van een fotosessie echo vroedvrouw op 13 weken:

Echo vroedvrouw 17 weken zwanger

In dit filmpje hieronder zie je een echo van 17 weken.  Je ziet hierin vooral profieltjes.  Verder zie je ook armpjes, beentjes, voetzooltjes, handjes en het geslacht van een jongen.

Echo vroedvrouw 20 weken zwanger

Dit filmpje is een life filmpje echo vroedvrouw 20 weken zwanger.  Dit kindje ligt dubbel geplooid met de voetjes voor het gezichtje.  Alles bij elkaar is het een mooi filmpje waarin alles in beeld komt.  Je kan het kindje ook zien drinken.

Echo vroedvrouw 25 weken zwanger

Dit filmpje echo vroedvrouw 25 weken zwanger start met een kindje dat de voetjes voor het gezichtje heeft liggen.  Daarna volgt er ook een meting.  Het kindje weegt nu 790 gram.  Ook jouw kindje kunnen we meten.  Als hij goed ligt dan gaat dat zeker.  Dan weet je ook hoeveel hij weegt.  Een echo vroedvrouw geeft telkens zoveel extra informatie.

Wil je nog veel meer zien?  Kijk dan op deze blog of op YouTube Echobaby Marita.  Al deze echo’s zijn door vroedvrouw Marita gemaakt.  Veel kijkplezier.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

echo 23 weken

Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. Echo 23 weken. Elk moment in de zwangerschap is goed. …

Lees meer...

32 weken zwanger

32 Weken zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger. 32 Weken Zwanger.  Je bent nu 7 maanden zwanger.  Je kindje…

Lees meer...

echo 37 weken

Echo 37 weken. Een laatste stand van zake? Echo 37 weken. Een laatste stand van zake?  Wil je je kindje…

Lees meer...

3D echo 17 weken

3D echo 17 weken.  Het kindje past nog volledig in beeld. 3D echo 17 weken.  Het kindje past nog volledig…

Lees meer...
Scroll naar boven