Echo vroedvrouw

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?  Een vroedvrouw heeft kennis van de zwangerschap en haar eventuele problemen.  Je kan bij haar terecht met vragen hierover.

Bij een echo bij de gynaecoloog wordt het medische bekeken.  Als je voor een pretecho bij een vroedvrouw kiest dan primeert het leuke.  We gaan altijd voor het gezellige.  Kennis maken met je kindje, zien wat hij doet,…  Terwijl je naar je kindje kijkt kan je ook al je vragen stellen.  We kunnen ook specifiek gaan kijken naar wat je graag wil weten.

Bij Echobaby kom je bij een vroedvrouw met 19 jaar ervaring.  En dat op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en neonatologie.  Daarna heeft ze in Nederland de opleidingen voor verloskundigen gevolgd.  Een basisopleiding en de 20 wekenecho.  Alles samen is dat heel veel kennis.  Je kan dus veel vragen stellen.  En je kindje wordt ook nagekeken.  Het vervangt wel geen echo bij de gynaecoloog.  Toch is het een geweldige ervaring, gewoon met andere bedoelingen.  Een echo vroedvrouw draait rond jou: wat wil jij zien, wat kan jou geruststellen, welke vragen heb je?

Filmmateriaal met vragen zijn er natuurlijk niet.  Wel kan je Marita horen op veel filmpjes op YouTube Echobaby Marita.  Zo kan jouw echo vroedvrouw er ook uitzien.  Alleen duurt die wel langer.

Echo vroedvrouw 5 weken zwanger

In dit filmpje echo vroedvrouw zie je foto’s van 5 weken zwanger.  Dat gaat dus om het vaststellen van de zwangerschap.  De allereerste echo en dus de eerste keer dat je je kindje ziet.  Nadat de zwangerschapstest positief is en een bloedafname aangeeft dat je zwanger bent kan je een afspraak maken bij Echobaby.  Zoals je op de foto’s ziet wordt er dan een meting gedaan.  Je krijgt dan de uitgetelde datum.  Je weet dan ook ineens hoever je bent.  Vanaf 5w5d zie je het hartje kloppen.

Echo 7 weken zwanger

Dit is een echo vroedvrouw van 7 weken zwanger met foto’s en filmpjes.  Het begint met foto’s.  Daarbij zijn er enkele met metingen.  Op dit moment in de zwangerschap kan je al zien aan welke kant het hoofdje ligt.  Verder heeft het kindje nog weinig vorm.  Ergens tussenin zie je een filmpje met kloppend hartje.  Daarna komt er een ander kindje op de foto’s.

Echo 10 weken zwanger

Hier zie je een echo vroedvrouw van 10 weken zwanger.  Het kindje wordt uitgebreid overlopen.  Jij zal daar veel uitleg bij krijgen.  Je ziet hier hoe het bloed door het hartje en de navelstreng stroomt.  Dat geeft een heel geruststellend gevoel.  We starten natuurlijk met het hartje dat klopt.  Stel gerust al je vragen.  Je ziet ook een meting en dan weet je dat je kindje goed groeit.

Echo 12 weken zwanger

Dit is een life filmpje echo vroedvrouw 12 weken zwanger.  Alles wordt overlopen.  Op het einde zie je dat dit kindje nog bijna gestrekt in de baarmoeder kan.  Dat zien we niet vaak.

Echo 13 weken zwanger

Hier zie je het resultaat van een fotosessie echo vroedvrouw op 13 weken:

Echo vroedvrouw 17 weken zwanger

In dit filmpje zie je een echo van 17 weken.  Je ziet hier vooral profieltjes.  Verder zie je armpjes, beentjes, voetzooltjes, handjes en het geslacht van een jongen.

Echo vroedvrouw 25 weken zwanger

Dit filmpje start met een kindje dat de voetjes voor het gezichtje heeft liggen.  Daarna volgt een meting.  Het kindje weegt 790 gram.  Ook jouw kindje kunnen we meten.  Dan weet je ook hoeveel hij weegt.  Een echo vroedvrouw geeft zoveel extra informatie.

 

Meest gelezen berichten

Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? …

Lees meer...

echo 11 weken

Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je eigen kindje. Echo 11 weken. Je ziet een mooi kindje, je…

Lees meer...

Recensies Echobaby

Recensies Echobaby.  Lees hier meer. Recensies Echobaby.  Lees hier meer.  Bijna 900 personen schreven een mooie recensie na hun bezoek…

Lees meer...

echo 30 weken

Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby. Echo 30 weken.  Kom genieten van je ongeboren baby.  Op wie…

Lees meer...
Scroll naar boven