Echo vroedvrouw

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?

Echo vroedvrouw.  Wat zijn hiervan de voordelen?  Een vroedvrouw heeft kennis van de zwangerschap en haar eventuele problemen.  Je kan bij haar terecht met vragen hierover.

Bij een echo bij de gynaecoloog wordt het medische bekeken.  Als je voor een pretecho bij een vroedvrouw kiest dan primeert het leuke, het gezellige, kennis maken met je kindje, zien wat hij doet,…  Terwijl je naar je kindje kijkt kan je ook vragen stellen.  We kunnen ook specifiek gaan kijken naar wat jij graag wil weten.

Bij Echobaby kom je bij een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en neonatologie.  Daarna heeft ze in Nederland de opleidingen voor verloskundigen gevolgd.  Een basisopleiding en de 20 wekenecho.  Alles samen is dat heel veel kennis.  Je kan dus veel vragen stellen.

Filmmateriaal met vragen zijn er natuurlijk niet.  Wel kan je Marita horen op veel filmpjes op YouTube Echobaby Marita.  Zo kan jou echo er ook uitzien.  Alleen duurt die wel langer.

Meest gelezen berichten

Echo drieling

Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder. Echo drieling.  Heel mooi en heel bijzonder.  Een buik vol kindjes.  Eerst elk…

Lees meer...

40 weken zwanger

40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. 40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. …

Lees meer...

6 maanden zwanger

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling. 6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.  Als je kindje vanaf nu geboren wordt dan…

Lees meer...

Veel drinken voor echo

Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? Veel drinken voor echo.  Waarom kan je dat best doen? …

Lees meer...
Scroll to Top