3 maanden zwanger

3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij.

3 maanden zwanger.  De eerste trimester is voorbij.  Nog 2 te gaan.  De belangrijkste ontwikkelingen van je kindje zijn al goed gevorderd.  Op echo herken je echt al een mooi minimensje.  Je kindje past nog volledig in beeld.  Zo krijg je een mooi overzicht en zie je hem in zijn geheel bewegen.  Daarom heb je veel aan een jonge echo.

3 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een life echo van 3 maanden zwanger.  Alles wordt overlopen, je ziet dus alles wel ergens in beeld.  De navelstreng en hartje zie je ook in kleur.  Dat stelt het bloed voor dat er door stroomt.

3 maanden beeldmateriaal 2023

Deze echo 3 maanden zwanger is een verzameling van korte filmpjes.  In het eerste filmpje gooit het kindje de beentjes omhoog.  In het volgende filmpje kan je het geslacht duidelijk zien.  Verder is er nog een filmpje waarin het kindje beweegt.  Op het einde zie je een mooi profieltje.

Dit filmpje van 3 maanden zwanger bestaat uit foto’s.  Het begint met een kindje dat zijn handje opsteekt.  Daarna steekt hij zijn voetje op.  Dan volgen er ook nog mooie profieltjes.  Kijk zelf maar.

Het voordeel van een echo van 3 maanden zwanger is dat je kindje dan nog volledig in beeld past.  Je ziet dus alles op de foto’s.  Het begint met mooie profieltjes.  Verder zie je armpjes, beentjes, de navelstreng en het hartje in kleur,…  Er zijn kindjes die hun handje opsteken.  Dan kan je de vingertjes tellen.

3 maanden beeldmateriaal 2022

Wil je verder nog zien hoe je kindje er uit ziet op 3 maanden zwanger?  Kijk dan maar hieronder naar deze filmpjes.  Dit filmpje bestaat uit foto’s.  Het begint met een rug.  Het eindigt met een profieltje.  Tussenin komt er ongeveer alles wel ergens in beeld.

Hier zie je echofoto’s van 3 maanden zwanger.  Als eerste zie je mooie profieltjes.  Verder zie je handjes en armpjes, voetjes en beentjes, de rug en de navelstreng.  Kijk zelf maar wat je nog herkent.  Veel kijkplezier.

Hier zie je nog echofoto’s van 3 maanden.  Alles komt in beeld.  Je ziet ook het hartje en de navelstreng in kleur.  Er is een kindje dat zijn duimpje opsteekt.

En hier zie je een kindje in 3D:

3 maanden zwanger

3 Maanden zwanger komt overeen met 13 weken.  Kijk dan ook eens bij 13 weken zwanger, echo 13 weken, 13 weken echo en 3D echo 13 weken.

Nog veel meer kan je zien op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

13 weken echo

13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland. 13 weken echo.  Dit is nieuw in Nederland.  Er wordt nu op…

Lees meer...

echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen. Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen…

Lees meer...

8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap. 8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Op de 8 weken echo wordt…

Lees meer...

Zwangerschaps weken

Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken. Zwangerschaps weken.  Ontdek hier meer over de 40 weken.  Verder in…

Lees meer...
Scroll naar boven