echo 10 weken

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.

Echo 10 weken. Een kindje in gewonere verhoudingen.  De armen en benen hebben nu een lengte die, naar ons gevoel, in verhouding zijn met de rest van het lichaam.  Het hoofdje blijft nog groter in verhouding met de rest van het lichaampje.  Vanaf nu herken je er een echt kindje in.  En zeker als hij beweegt.  Het is mooi om te bekijken.  Kijk hier onder maar.

Echo 10 weken beeldmateriaal 2024

Hier zie je het resultaat van een inwendige echo 10 weken.  Je kan hier beide armen en benen gelijktijdig in beeld zien.  Verder in het filmpje wordt het kindje overlopen.  Je ziet dan ook een mooie ruggengraat.  Kijk zelf maar.

Deze echo 10 weken is een uitgebreid life filmpje.  Kijk eens hoe goed je alles al herkent.  Hier zie je ook hoe actief zo een kleintje nu al is.

10 weken beeldmateriaal 2023

Hier zie je een echo 10 weken die bestaat uit foto’s en een filmpje.  In het filmpje zie je het hartje kloppen.  Ook zie je het kindje bewegen.  Het is een uitwendige echo waarbij het kindje vrij diep zit.  Daardoor zit het kindje in een schaduw achter de darmen.

10 weken beeldmateriaal 2022

Hier zie je echo foto’s van 10 weken.  Kijk eens hoeveel je al duidelijk kan herkennen:

In dit filmpje zie je foto’s en enkele korte filmpjes van een echo 10 weken.  De navelstreng zit hier heel duidelijk in beeld.  Je ziet hem ook in kleur.  Verder zie je een armpje, een oortje en een meting.  In de filmpjes beweegt het kindje.  Je kunt dan ook het hartje zien kloppen.

Dit is een mooie echo 10 weken.  Het is een life filmpje met ingesproken uitleg.  Zet dus vooral het geluid aan.  Dan kan je het beter volgen.

En dit kindje van 10 weken beweegt extra veel.  Daardoor herken je alles veel beter.

Hier zie je nog meer echo’s van 10 weken: playlist 10 weken zwanger, playlist 3D 10 weken en playlist tweeling 10 weken.

Kijk ook eens bij 10 weken zwanger, termijnecho, 3D echo 10 weken en echo 11 weken.

Nog meer moois vind je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo baby

Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby. Echo baby.  Een echo van jouw ongeboren baby is een unieke ervaring. …

Lees meer...

Slecht echobeeld door cafeïne

Slecht echobeeld door cafeïne en te weinig drinken. Slecht echobeeld door cafeïne en door te weinig drinken.  Bianca huilde. Ze…

Lees meer...

20 weken zwanger

20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo. 20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo.  Gaat alles goed?  Je…

Lees meer...

4 weken zwanger

4 Weken zwanger.  Kom nog niet voor een echo. 4 Weken zwanger.  Je verwacht nu je regels of je bent…

Lees meer...
Scroll naar boven