3D echo 37 weken

3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij.

3D echo 37 weken.  De geboorte komt dichterbij.  De zwangere buik is al heel goed gevuld.  Het kindje zit opgerold in een bolletje en heeft niet meer veel plaats.  Met wat geluk kan je je kindje nog zien in 3D.  Dan weet je hoe hij er uit zal zien als hij binnenkort geboren wordt.

Deze 3D echo 37 weken is een life filmpje.  Je ziet het gezichtje. Het kindje heeft de navelstreng voor het gezichtje en het vuistje naast het gezichtje. We zien het eerst in de gewone 3D en daarna in de schaduwtechniek. Hij lacht ergens.

In onderstaand filmpje van een 3D echo 37 weken zie je hoe de knie tegen de kin komt. Dat komt dus omdat het kindje al groot is en niet meer veel plaats heeft.  Op enkele foto’s lijkt het dat het kindje een kusje op zijn knie geeft. Je ziet ook enkele foto’s met een glimlach.

Als je nog meer wil zien en lezen kan je dat doen bij 37 weken zwangerecho 37 weken en 3D echo 36 weken.

En nog veel meer van alle zwangerschapsduren zie je op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

30 weken zwanger

30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho? 30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho?  Een 2D-pretecho kan ook. …

Lees meer...

echo 5 weken

Echo 5 weken.  Wat kan je nu al ontdekken? Echo 5 weken. Wat kan je nu al ontdekken? Bij 5…

Lees meer...

37 weken zwanger

37 Weken zwanger.  Het einde nadert.  Bijna een nieuw begin. 37 Weken zwanger. Het einde van de zwangerschap nadert.  Bijna…

Lees meer...

12 weken echo

12 weken echo.  Nekplooi en neusbeentje en alles O.K.? 12 weken echo.  Dat is een medische echo.  De nekplooi en…

Lees meer...
Scroll naar boven