29 weken zwanger

29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen.

29 Weken zwanger.   Een prematuurtje met kansen.  Je kindje weegt nu ongeveer 1kg100.  Toch kan je kindje beter nog een tijdje verder groeien in de baarmoeder van zijn mama.  Dat is de ideale couveuse.  Als je ongeduldig wordt om je kindje te zien kan je een pretecho laten maken.  Hier kan je een afspraak maken.  Het is nu het ideale moment voor een echo in 2D en in 3D.  Je bent nu iets voorbij de zes maanden.

Hieronder kan je filmpjes zien van 29 weken zwanger.

Filmpjes 29 weken zwanger van 2024

In dit filmpje wordt elk lichaamsdeel één voor één bekeken.  Herken je alles?  Herken je het geslacht?

Deze echo 29 weken zwanger is een filmpje waarbij alles overlopen wordt.  Je hoort overal uitleg bij.  Het begint met de ligging van het kindje.  Dat is ongeveer stuitligging (heel klein beetje schuin).  Het kindje kijkt naar de rug van de mama.  Daarna wordt elk lichaamsdeel overlopen en je hoort wat het is.

Filmpjes van 29 weken van 2023

In dit filmpje zie je echofoto’s van 29 weken zwanger.  Je ziet het hartje en de navelstreng in kleur.  Verder zie je een aangezichtje, het geslacht van een jongen en een meisje, een voetje en de rug.  Dan zie je ook nog foto’s van het gezichtje met of zonder een armpje naast.

Filmpjes van 29 weken van 2022

Hier kan je al ongeveer elk lichaamsdeel zien, van 29 weken zwanger.  Je ziet ook een foto met een open oogje.

In dit filmpje zie je 3D’s van 29 weken zwanger.  Je ziet vooral gezichtjes.  Bij sommige foto’s ligt de navelstreng er gedeeltelijk voor.  Op één van de foto’s zie je het geslacht van een jongen:

Filmpjes van 29 weken met een vorig echotoestel

Hier zie je een filmpje dat gemaakt is van 2D-pretechofoto’s van 29 weken zwanger. Overal staat uitleg bij geschreven. Er is een kindje dat zijn tong uitsteekt.  Dat is het leuke aan een pretecho.  Bij die dingen staan we stil.

 

Dan is dit ook nog een mooi filmpje van een echo van 29 weken zwanger. In dit filmpje hoor je uitleg. Er wordt stilgestaan bij de wimpertjes, een open oogje en je ziet het oogje bewegen.

Waarschijnlijk heb je ook interesse in echo 29 weken, 3D echo 29 weken, 28 weken zwanger en 30 weken zwanger.

En dan kan je nog verder kijken op YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

Echo geslachtsbepaling

Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen? Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen?  Daar ben…

Lees meer...

echo 32 weken

Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho. Echo 32 weken. Kom nu dringend voor een pretecho als je…

Lees meer...

8 weken zwanger

8 Weken zwanger.  Op echo kan je nu een kindje herkennen. 8 Weken zwanger.  Op echo kan je nu een…

Lees meer...

26 weken zwanger

26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei. 26 Weken zwanger.  Je baby is in volle groei.  Tot nu…

Lees meer...
Scroll naar boven