6 maanden zwanger

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.

6 maanden zwanger.  De eerste geruststelling.  Als je kindje vanaf nu geboren wordt, dan is dat dankzij de neonatologie afdeling, al niet meer zo een groot probleem.  Toch blijft hij beter nog even in je buik.  Voor een 3D-echo is het nu het ideale moment.

6 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

In onderstaande filmpjes kan je foto’s zien van 6 maanden zwanger.  Dit filmpje start met een mooi profieltje.  Je ziet het kindje drinken.  Ook zie je het hartje kloppen.  Verder zie je ook nog een stukje 3D.

6 maanden beeldmateriaal 2023

Deze echo 6 maanden zwanger bestaat uit foto’s.  De eerste foto’s zijn gezichtjes.  Daarna zie je het geslacht van een jongen.  Verder zie je het hartje in kleur en een rug.  Op het einde zie je handjes en voetjes.

6 maanden zwanger beeldmateriaal 2022

In dit filmpje van 6 maanden zit ongeveer elk lichaamsdeel in beeld.  Op de foto hieronder zie je de haartjes.  De meeste kindjes hebben dat nu al.  Een pretecho draait rond de leuke dingen, in tegenstelling tot een medische echo.  Wij geven dus altijd aandacht aan dit soort leuke weetjes.  De eerste foto’s van dit filmpje zijn gezichtjes.  Bij één van de foto’s zie je een open mondje.  Het kindje is daar aan het drinken.  Verder zie je de rug en het hartje en de navelstreng in kleur.  Daarna zie je voetjes en handjes.  Op het einde zie je het geslacht van een meisje. Kijk zelf maar verder.

6 maanden beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een 3D-echofoto van 6 maanden zwanger.  Het kindje kijkt ons hier redelijk recht aan.  Zo zien we dat het liefst, maar dat kan niet altijd.  Dat hangt volledig af van hoe het kindje ligt tijdens de echo.

6 maanden zwanger

6 Maanden zwanger komt overeen met 28 weken zwanger.  Kijk daarom ook eens bij echo 28 weken, 28 weken zwanger, 28 weken echo en 3D echo 28 weken.

Voor nog meer echofotomateriaal moet je op YouTube Echobaby Marita zijn.

Meest gelezen berichten

Echo geslachtsbepaling

Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen? Echo geslachtsbepaling.  Wordt het een meisje of een jongen?  Daar ben…

Lees meer...

3D echo 22 weken

3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes. 3D echo 22 weken.   Je kindje heeft nog geheimpjes.  Het is…

Lees meer...

31 weken zwanger

31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho 31 Weken zwanger.  Goed moment voor een 2D pretecho.  Ook voor…

Lees meer...

3D echo 23 weken

3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar. 3D echo 23 weken.  De uiterlijke kenmerken worden zichtbaar.  Langzaam begint…

Lees meer...
Scroll naar boven