Duur zwangerschap

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken.

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken.  Hier vind je een overzicht van de 9 maanden.  Je ziet ook echobeeldmateriaal per zwangerschapsmaand.  Onder elke link (roze … maanden zwanger) hier onder vind je veel echofilmpjes.  Gewoon er op klikken.  Veel kijkplezier.  Bij Echobaby kan je ook op elk moment in je zwangerschap terecht.  Meer info lees je daar over bij pretecho.  Een pretecho is een echo buiten de medische wereld.  Het kan zowel in 2D als in 3D.

1 maand zwanger

Duur zwangerschap ruim 1 maand.   Hier in dit life filmpje zie je een kloppend hartje.  Dat maakt een echo op 1 maand zo bijzonder.

2 maanden zwanger

Duur zwangerschap 2 maanden.  Nu begint het kindje vorm te krijgen.  Dit is een life filmpje.  In het begin van het filmpje ligt het kindje stil.  Daarna zie je het kindje bewegen.  Vanaf het begin zie je duidelijk het hartje dat klopt.  Herken je er al een minimensje in?

3 maanden zwanger

Duur zwangerschap 3 maanden.  Wil je dat nu ineens iets zien?  Kijk dan maar naar dit filmpje.  Het is een 2D echo met foto’s en filmpjes van 14 weken zwanger.  In de filmpjes zie je dat het kindje ademt, drinkt, zwaait en beweegt. Op de foto’s komt alles wel ergens in beeld:

4 maanden zwanger

5 maanden zwanger

Hier zie je een 3D filmpje met een duur zwangerschap van bijna 5 maanden.  Je ziet eerst het gezichtje. Daarna krijg je een groot deel van het kindje in beeld.  Het kindje steekt even zijn vingertje op.

6 maanden zwanger

7 maanden zwanger

8 maanden zwanger

9 maanden zwanger

Duur zwangerschap.  Als je het per week wil zien: klik dan op: Zwangerschaps weken.

Nog meer echofilmpjes vind je hier: YouTube Echobaby Marita.

Meest gelezen berichten

3D echo 21 weken

3D echo 21 weken.  Je ziet een groot deel van je kindje. 3D echo 21 weken.  Je ziet een groot…

Lees meer...

5 weken zwanger

5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld. 5 weken zwanger.  Het allereerste echobeeld.  Op iets meer dan 5 weken zie je…

Lees meer...

Blauwe baby’s

Blauwe baby’s.  Een speciale 3D-echotechniek. Blauwe baby’s. Een speciale 3D-echotechniek.  De Dyn Color techniek. Dat dient voor een speciaal diepte-effect…

Lees meer...

8 weken echo

8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap. 8 weken echo.  Vaststellen van de zwangerschap.  Op de 8 weken echo wordt…

Lees meer...
Scroll naar boven