Duur zwangerschap

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken.

Duur zwangerschap.  Een zwangerschap is 9 maanden of 40 weken.  Hierbij vind je een overzicht van de 9 maanden.  Je ziet ook echobeeldmateriaal per zwangerschapsmaand.  Onder elke link (roze … maanden zwanger) hieronder vind je veel echofilmpjes.  Gewoon er zo op klikken.  Veel kijkplezier hierbij.  Bij Echobaby kan je ook op elk moment in je zwangerschap terecht.  Meer info lees je daarover bij pretecho.  Een pretecho lijkt op een gewone echo, maar is gemaakt buiten de medische wereld.  Daarbij hebben we onze eigen accenten.  Het kan ook zowel in 2D als in 3D.

Duur zwangerschap eerste trimester

1 maand zwanger

Duur zwangerschap op ruim 1 maand.   Hieronder in het life filmpje zie je een kloppend hartje.  Dat maakt een echo op 1 maand zo bijzonder.  Kijk zelf maar hiernaar.

2 maanden zwanger

Duur zwangerschap van 2 maanden.  Nu begint het kindje al vorm te krijgen.  Dit is ook een life filmpje.  In het begin van het filmpje ligt het kindje stil.  Daarna zie je het kindje bewegen.  Vanaf het begin zie je duidelijk het hartje dat klopt.  Herken je er al een minimensje in?

3 maanden zwanger

Duur zwangerschap 3 maanden.  Wil je dat nu ineens iets zien?  Kijk dan maar naar dit filmpje.  Het is een 2D echo met foto’s en filmpjes van 14 weken zwanger.  In de filmpjes zie je dat het kindje ademt, drinkt, zwaait en beweegt. Op de foto’s komt alles wel ergens in beeld:

Zwangerschap tweede trimester

4 maanden zwanger

5 maanden zwanger

Hier zie je een 3D filmpje met een duur zwangerschap van bijna 5 maanden.  Je ziet eerst het gezichtje. Daarna krijg je een groot deel van het kindje in beeld.  Het kindje steekt even zijn vingertje op.

6 maanden zwanger

Zwangerschap derde trimester

7 maanden zwanger

Duur zwangerschap.  Deze echo 7 maanden zwanger bestaat uit foto’s.  Als eerste zie je het hoofdje en een profieltje.  Verder zie je het geslacht van een jongen en voetjes.  Op het einde zie je het geslacht van een meisje, voetjes en handjes.

8 maanden zwanger

9 maanden zwanger

Duur zwangerschap.  Als je het per week wil zien: klik dan op: Zwangerschaps weken.

Nog meer echofilmpjes vind je hier: YouTube Echobaby Marita.

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer

Marita Vanden Boer is een vroedvrouw met 19 jaar ervaring op materniteit, verloskamer, zwangerschapspathologie en prematurenafdeling.
In 2007 heeft ze Echobaby opgericht en nu maakt ze pretecho's.

Meest gelezen berichten

8 maanden zwanger

8 maanden zwanger.  Alleen nog een beetje groeien. 8 maanden zwanger.  Alleen nog een beetje groeien.  Verder is je kindje…

Lees meer...

5 maanden zwanger

5 maanden zwanger.  Al ruim voorbij de helft. 5 maanden zwanger. Al ruim voorbij de helft.  Je kan verder optellen…

Lees meer...

20 weken zwanger

20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo. 20 weken zwanger.  Tijd voor de medische echo.  Gaat alles goed?  Je…

Lees meer...

30 weken zwanger

30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho? 30 Weken zwanger.  Al gedacht aan een 3D-pretecho?  Een 2D-pretecho kan ook. …

Lees meer...
Scroll naar boven