9 maanden zwanger

9 maanden zwanger. Hoogzwanger. Einde in zicht.

9 maanden zwanger. Hoogzwanger. Einde in zicht.  Je kan nu elk moment bevallen.  Ben je er al klaar voor?  Elke dag kan je kindje nu geboren worden.

9 maanden zwanger beeldmateriaal 2024

Hier zie je een 3D echo 9 maanden zwanger.  Het is een life filmpje met ingesproken uitleg.  Zet dus best het geluid aan, dan kan je het volgen.  In het begin van dit filmpje zit de arm gedeeltelijk voor het gezichtje.  Verder kan je de neus, de mond en de kin volledig zien.  In totaal glimlacht dit kindje drie keer tijdens dit filmpje.  Kijk maar, dit filmpje heeft tussenin een klein stukje 2D.  Daarna is er een omschakeling naar 3D.  Zoals je ziet kan een 3D op 9 maanden zwanger soms ook.

Dit is een een 3D echo 9 maanden zwanger.  Om precies te zijn 39 weken, dus bijna 9 maanden zwanger.  De buik is al heel gevuld.  Toch kunnen we hier het gezichtje nog goed zien.  Er zit ook een arm bij in beeld.  Als je blijft kijken dan hoor je in de helft van het filmpje wat het is.  Laten we hopen dat je het zo ook herkent.

https://www.youtube.com/watch?v=acoj2ILtwlI

Hier zie je een life filmpje van 9 maanden zwanger.  Dat is 40 weken zwanger.  Het kindje wordt volledig overlopen en je hoort overal uitleg bij.  Zet dus zeker het  geluid aan en volg het pijltje maar.  De buik is nu heel erg gevuld.  Hopelijk kan je het nog allemaal zien.  Je ziet de navelstreng in kleur.  Terwijl we naar het gezichtje kijken zie je voorzichtige drinkbewegingen.  Kijk zelf maar wat je nog herkent.  Veel kijkplezier.

9 maanden beeldmateriaal vorig echotoestel

Hier zie je een 3D-echofoto van 9 maanden zwanger.  Dat lukt wel niet meer vaak.  Soms kan het nog mooi zijn.  Vaak zie je nog maar een deel van het gezichtje.

9 maanden zwanger

9 Maanden komt overeen met 40 weken zwanger.  Kijk ook eens bij 40 weken zwanger.

Waarschijnlijk heb je nu nog juist genoeg energie om in de zetel te zitten.  Daar kan je echofilmpjes bekijken.  Klik YouTube Echobaby Marita.  Veel succes met de laatste loodjes en de bevalling.

Meest gelezen berichten

echo 25 weken

Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken? Echo 25 weken. Even naar je kindje kijken?  Of beter nog: uitgebreid…

Lees meer...

15 weken zwanger

15 Weken zwanger.  Al goed te zien als het niet je eerste kindje is. 15 Weken zwanger.  Al goed te…

Lees meer...

echo 39 weken

Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog iets te zien. Echo 39 weken. Je moet goed kijken om nog…

Lees meer...

40 weken zwanger

40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. 40 Weken zwanger.  Je kindje kan nu elke dag komen. …

Lees meer...
Scroll naar boven